• skik amerikan aksiyon filmlerinde islenen konudur.

    - abi canim film cekmek istedi, hem x televizyonu da film istemis bizden, ne ceksek sence?
    - universite ogrencisinin ders disi basarilari uzerine ceksek birseyler? ismi de van wilder olsun.
    - yok abi bayik olur ya..
    - o zaman ask filmi cekelim, mesela konserde iki insan tanissin ve cikmaya baslasinlar, acayip ortak ozellikleri olsun, sonra kiz aids ciksin ve olsun?
    - yok be abi sen de bokunu cikardin ama...
    - yok bu sefer buldum. michael dudikoff'un oynadigi bir aksiyon filmi cekelim. androidin birisinin cani sikilsin, gitsin uzay ussunu bassin.
    - harbi guzel oldu ya. ben michael'i arayim, sende guzel bi hatunla yakindaki sweat shoptan kasli bi adam al gel, yarin baslariz.
    - ok abisi.

    konusmalarindan sonra cekilir. diger elementleri icin

    (bkz: trailerlari seslendiren adam)
    (bkz: aksiyon filmi)
    (bkz: ucuz film)
  • zebellah gibi evren ve sinirsiz intergalaktik atraksiyon ortaminda baymayi bir sekilde basarmis mekanik salagin eglence arayisidir. gunumuzde kanli canli ornekleri pek yasanmasa da gelecekte hersey mumkundur.
  • legonun steven speilberg film çekim setiyle yapılması mümkün aktivite. hem dijital kamerasıyla kare kare çekip pcmizde montajlayabiliriz.
    (bkz: zamane çocukları)
  • genelde "iyi" amaçlar için üretilip sonradan kotrol dışına çıkan androidler tarafından yapılan eylem. bir de şartmış gibi sol gözlerine garip bi alet takarlar, o alet onlara gece görüşü, kızılötesi görüşü yok efendim termal kamera falan sağlar, emirler de ordan gelir ama emirleri iplemezler zaten
  • senelerdir içimi habis bir tohum gibi kemiren sorunsal. artık bu konu sansürlenmemeli,gizlenmemeli. yoğurtçu parkında forumlarda tartışılabilmeli. bu pazar toplanıp bu konuyu enine boyuna irdelemeliyiz. bunu ekşi sözlük gibi bir mecra çatısı altında yapamayacaksak hepimize lanet gitsin. birlik beraberlik ve kafalardaki soruların giderilmesi için bu pazar 19.00 da yoğurtçu da.

    (bkz: uzaylılar ne ister)
hesabın var mı? giriş yap