• senaryo yazmayı derhal bırakmasını önerdiğim kişi
    (bkz: the protector (dizi))
  • daha önce yaptığı işler (bkz: hakan muhafız) (bkz: atiye (dizi)) (bkz: yüksek sosyete (dizi)) olan türk senaryo yazarı.

    bilinenin aksine hakan muhafız'ın ve atiye'nin senaryolarının tamamını yazmamış hakan muhafız'dan 2.4 ve 2.1, atiye'den ise 1.6 ve 1.4 olmak üzere her birinden yalnızca 2 bölümün senaryosunu yazmıştır.
  • tam yakamoz s-245'in 6. bölümünün nasıl bu kadar kötü yazılabileceğini düşünürken end creditste ismini gördüğüm kişi. ya zaten dizi o kadar iyi değildi de ama bir bölüm bu kadar mı kötü yazılır? berbat ötesi yazmış demek bile az kalır. bu hanımefendi sanırım netflix'ten birinin akrabası vesaire olsa gerek. yoksa neden hala bunca şeye el atmasına izin verildiğini anlayamıyorum.

    --- spoiler ---

    ya abla, hiç mi umut'un karakterini hesaba katmadın da öyle bir şey yaptırdın? lan bu adam aptal imajımı çiziyordu ki gitti etrafı çevriliyken ateş açtı? yere düşen otomatik tüfekler nerede abla? kıvanç'ın asansör için kullandığı düğmeyi madenciler bilmiyor muydu ki arkalarından beklediler çıkmalarını? o kadar tam teçhizatlı, eğitimli mürettabatın, elinde kazmalarla kovalayan on kişiden kaçışını yazarken hiç mi düşünmedim "aga, ben ne yazıyorum ya?" diye? umut'un "siktirin lan!" cümlesinde kaçışanlar, neden otomatik tüfeklere doğru koştular? mümkünse yazma ya sen. cidden bak. kafayı yersin, yedirttirirsin.
    --- spoiler ---
  • yakamoz s 245 dizisinin de yazarlari arasinda kendisi. netflix ile nasil bir bağı var bilmiyorum ama inanılmaz kötü bir senaryo yazarı olduğunu artık birilerini söylemesi lazim. dialoglar yapay, senaryoda kullanılan teknik ögeler çok ciddi hatalı, yarattığı karakterler sığ. kimsenin geçmişi yok hatta bırakın geçmişi bir bölüm önce olanlarla bile etkileşimleri zayıf.

    ortada bir torpil yoksa netflixin degerlendirme sisteminden şüphe edeceğim artık. 10 tane yazar döndüre döndüre ayni vasatlıkta işler üretip duruyorlar. türkiyede eminim kendilerinden daha iyi metin yazacak binlerce insan vardir. tıkamayin artık sistemin önünü.
hesabın var mı? giriş yap