• aziz sancar gittigi icin aziz sancar oldu.

    gidenler garson degil aziz sancar, ugur sahin olmaya baksin. insanliga sunduklari katkilardan illa ki nasibimizi aliriz.
  • iki ay sonra atanıp kafasına parke taşını yiyince bu deveyi daha iyi nerede güdebileceğini düşünmeye başlar.

    edit: iyimser bir yaklaşımla ölmeyeceği hesabı üzerinden konuştum.
  • cumleyi okuyunca başörtülü bacım oldugunu tahmin etmiştim.
  • sadece bunları söylememiştir, ekleme yapalım.

    --- spoiler ---

    ‘giderlerse gitsinler’ dediler diye gidecek, ‘kalın, itibarınızı geri vereceğiz’ diyenlere kanacak hekimler asla değiliz.
    --- spoiler ---

    kaynak

    edit: paylaştığım konuşmanın fakülte birincisi tarafından olmadığı belirlenmiş. bu ifadeler bizzat birinci tarafından ifade edilmese de montajdan ziyade mezunların ortak hazırladığı klipte sarf edilen sözlerdir. ''şimdi de 2022 mezunları konuşuyor'' diye sunulan konuşmanın benim paylaştığım bölümü
  • bommmbos artislikler. burada kac tane hikaye okuduk. bunlara karsi savasan, hakkini hukukunu arayan, yolsuzluklari sikayet eden. hepsi birer birer yok oldu, eridi. ne adalet yerini buldu. ne suclular cezasini cekti..

    bu ulkede kalirsan olacagi soyleyeyim, potansiyelini harcayacaklar. yasam enerjini somurecekler ve seni bastiracaklar. bu dunyadan bu caliskanlikla hic bir faydan olmadan gocup gideceksin.

    yurtdisina cikarsan olacaklari soyleyeyim, degerini bilecekler, kendini gelistirmene izin verecekler, basarilarinla mutlu olacaklar. bu sekilde dunyaya ve insanlara daha guzel hizmet edebilirsin ve faydan dokunur.

    dusun ugur sahin tr'de yasasaydi corona'nin asisini sence bulabilir miydi? tabi ki bulamazdi. gereken destegi ne mental olarak, ne fiziksel olarak, ne maddi olarak alabilirsin burada.
  • sahada çalışmadan yapmış olduğu konuşmadır.

    kardeşimi maça alalım.
  • doktorlar verdiği örneklerle ülkenin eğitimli yüzünü yansıtmalı; alıntı yapacaksan ülkenin kurucularından veya önemli yazarlardan alıntı yap. celep misin, sokaktan dayı mısın? ülkemize hizmet etmelerini isterim; ama şu durumda neden gidiyorsun da diyemem. artık bu ülke bizim değil ve geri dönüşü olmayacak.

    bu arada rasim özdenören kim?
  • dedi ve ilk nöbetinden sonra almanca çalışmaya başladı. sömürülmene rağmen hâlâ vatan,millet, sakarya diyorsan aklından şüphe ederim.
  • ayda 3 - 4 kez en iyi ihtimal 100 km uzaklıktaki görevlendirmelere kendi imkanıyla gittiğinde, her gün yüzlerce kişiye tek başına laf anlatmaya çalıştığında fikrinin değişeceğini düşündüğüm, çalışma şartlarından haberi olmayan yeni mezun pırıl pırıl bir hekimin konuşması.
hesabın var mı? giriş yap