• eşi ve bir çocuğunun annesi olan sunucu lala vazquez'i 19 yaşında asia monroe adlı bir mankenle aldattığı söylenen new york knicks forması giyen yakışıklı basketbolcu.
  • bir istatistiğe göre ligin kritik anlarda en yüzdeli atan oyuncusu.

    http://espn.go.com/…bout-kobe-bryant-in-crunch-time
  • kritik anlarda kobe'dan daha efektif hücum eder, onun ününe sahip olmasına gerek yoktur bunun gerçek olması için.

    şöyle açayım, karşı takım koçu olsam son hücumda kobe'yi 5'e 1 savunurum, çünkü kobe o şutu illa atacaktır.

    top melo'nun elinde olunca iş değişiyor, adam teke tekte aldıysa karşısındakini, kaldırıp atıyor. ama sıkıştırma geldiğini gördüğünde boş adama pas atmasını biliyor.

    bu özelliğinden dolayı zaten clutch time yüzdelerinde son yılların en efektif oyuncusu melo..
  • savunmasına rezalet demek için ya cahil ya maç izlemiyor ya da önyargılı bir şekilde ezberden konuşuyor olmak gerekir. en büyük eksiği muadillerine göre daha istikrarsız olmasıdır. çok büyük oyuncudur, sinirlendirmeye gelmez, tek başına maç alabilir.
  • dün gece okulunu march madness'ta zirveye taşımasıyla draft'ta seçileceği yeri bir iki sıra daha arttırdı. sanırım ikinci sıradan pistons'a gidecek. bu durumda sezonu gayet iyi geçiren çaylak tyshaun'ı da iyi bir dört numara almak için takasta kullanacaklar.
  • öğrendiğim kadarıyla knicks taraftarı kısa ama ne demek istediğini çok iyi anlatan türkçe bir tezahürat yapmış kendisine. şöyle ki:
    sen var ya sen başımın tacı gözümün bebeği...
  • nurse jackie dizisinde hap bağımlısı bir beyzbol oyunsunu canlardırmıştır.
  • an itibariyla new jersey nets karsisinda insanüstü bir performans sergiliyor. ilk ceyregin bitmesine 5 dakika kala 18 sayi. 4'te 4 üclük 8'de 7 saha ici isabeti ile oynuyor. bakalim mac bitiminde kac yapacak.
  • son yedi sekiz maçtır biri beni durdursun modunda oynayan hem bir nba yıldızı hem de klasik sokak serserisi zencidir.
    an itibarı ile 5 dakika 19 saniyede 6/6 saha içi isabet oranıyla 15 sayı atmış ve olayı iyice abartmıştır. şu performansa eğer all star sonrası ulaşabilseydi muhtemelen 33-34 gibi bir sayı ortalaması tutturarak sayı kralı olurdu.
    nedenini bilmiyorum ama seviyorum bu adamı. ve bence sahip olduğu potansiyeli tam olarak sahaya yansıtamamakta hala. bu adamın ilacı kesinlikle oynadığı takımın 1 numaralı hücun gücü olduğunun kendisine hissettirilmesi. denver nuggetsta oynarken allen iverson izin vermişti kendisine. new york knickste jeremy lin ve amare stoudemire varken hücum opsiyonları bölünüyor, haliyle melo da sivrilemiyordu. şimdi tek başına ve o da sazı eline almaktan hiç çekinmiyor, bırak çekinmeyi sazı bildiğin öttürüyor. inşallah çok daha iyi yerlere gelir.
    8:48 18 sayı. bakkal hesabı yaparsak 70 sayı falan yapacak gibi bu gece. yok artık diyor ama yine de ekliyorum: olsun artık.
  • çıldırdı. ilk çeyrek 21 sayı ne demek? nasıl bir vahşisin sen? inanılmaz formda son zamanlarda. ancak d'antoni zamanında bilerek ekstra kasmadığını söylemesi de ne kadar dayaklık bir oyuncu olduğunu gösteriyor.
hesabın var mı? giriş yap