• destek verilmesi, sol frameden düşürülmemesi gereken kampanyadır.

    dewe erol mesajı:

    --- spoiler ---

    vicdan sahibi insanlar arıyoruz. türkiyenin en ücra köşelerindeki ihtiyaç sahibi çocukları sevindirmektir bu organizasyonunun hedefi..onların sevindiğini görünce bizde mutlu olacağız...ihtiyaç malzemeleri kırtasiye ( defter kalem çanta vs) ayakkabı çorap oyuncak, beşiktaş atkısı ve beresi ( kesinlikle yeni olmalı ikinci el kullanılmış yırtık pırtık şeyler göndermeyin ayıptır.) ilk hedef 10 okul duruma göre 100 okul....para toplamıyoruz....sadece ve sadece satın alıp kargo yapıyosunuz....bi kaç gün içinde kargo adresi belli olacak.. tabi kargoların ücretlerinide ödemelısınız .siz hazırlığınızı yapın ...tenkyuverimaç ... dewe erol

    --- spoiler ---

    https://www.facebook.com/…9379096049&type=1&theater

    lütfen destek verin arkadaşlar. bu sadece beşiktaş'ın, çarşı'nın yaptığı bir organizasyon olmamalı. bütün herkesin katılımıyla daha iyi şeyler yapabiliriz, çocukları sevindirebilirz. haydi destek.
  • (bkz: up up)
  • çığ gibi büyümesini ümit ettiğim kampanya.
  • insanlıktan nasibini almamış bazı orospu çocuklarının zoruna giden etkinlik. bu orospu çocukları köyde yaşayan çocuklar okumasın, bırakın cahil kalsın, açlıktan ölsün, giyecek palto, ayakkabı bulamasın donsun diyenlerle aynı zihniyettedir. hatta ve hatta ta kendileridir. azalarak değil direkt bitin orospu çocukları!
  • bir insanin gozunu taraftarlik boyamis olabilir, ulkesinin gelecegini siklemiyor olabilir, egitime onem vermiyor olabilir. hepsi birlesince ise adi net ve acik bir sekilde orospu cocuklugu oluyor sanirim. ornekle gorduk. orospu cocuklarina dert olan kampanya. keske onlar icin de zamaninda yapilsaymis boyle kampanyalar, egitim sart zira.
  • çarşı'nın daha önce ne gibi yardımlar yaptığını bilmeyenlerin yorum yapabildiği yardım organizasyonu.
  • insanın neden beşiktaşlı olması gerektiğini gösteren güzel bir hareket. çarşı'nın karizması yıllar içerisinde gösterdiği tavırla, muhalifliğiyle pekişti, öyle bir kaç yandaşın karizmaları çizildi obarey demeleri komik. elimizden geldiğince yardım yapılması gereken diğer takım taraftarlarının katılmalarını istediğim çığ gibi büyümesi gereken hoş kampanya.
  • her geçen gün, her geçen saat çığ gibi büyüyen kampanya.

    herkes tarafından desteklenmesi gerek.

    https://www.facebook.com/…otif_t=plan_mall_activity
hesabın var mı? giriş yap