• sochaux'da forma giyen 19 yaş altı fransız milli oyuncudur. bu sene sochaux'un a takımında forma giymesi beklenmektedir... 1991'li oyuncunun.... forma numarası 33'dür...
  • takımlarının mahalle takımlarıyla yaptığı maçları bile izleyip altyapı turnuvalarını izlemeyen türk izleyicisinin ancak büyük bir ligde bir yıldız olduğu takdirde alkışlayacağı yıldız adayıdır...

    asamoah gyan'ı istemek başarıdır. ama hazır fransaya gitmişken böyle oyuncuları alıp getirmek ve parlatmak güzel olurdu....

    http://www.101greatgoals.com/videodisplay/6390697/ bu golü atan adamdır 27 temmuz 2010'da fransa-hırvatistan maçında
  • türkiye'de bir takıma transfer olmak gibi bir hataya düşerse, adıyla ilgili envai çeşit iğrenç şakalara maruz kalması kuvvetle muhtemel olan genç yetenek.
  • bursaspor'un transferinde sona yaklaştığı söylenen futbolcu. gelirse hızıyla her şekilde iş yapacaktır türkiye'de. tahmin ettiğim kadarıyla kanat forvet gibi sağ veya solda oynayacak diğer kanat volkan'a kalacaktır. umarım bu adam da ferhat kiraz'ın ilk 11 oynadığı takımda yedek kalmaz.
  • football manager 2014 profili

    aynı zamanda bursaspor'un yeni transferi. kendilerine hayırlı olmasını diliyoruz.
  • eğer karakteri sağlam bir futbolcu ise bursa'yı harekete geçirebilecek yeteneği var olan top tepici.

    edit: imla.
  • 19 ekim 2014 bursaspor eskişehirspor maçında şu ana kadar 2 gol atmış olan futbolcu
  • fransa'da izlemedim kendisini ama bursaspor'daki maçlarından anladığım kadarıyla galatasaray'daki santrforların toplamından daha iyi bir oyuncu. özellikle ceza alanındaki pozisyon alış özelliklerine dikkatle bakarsanız burak yılmaz'dan çok daha zeki ve pozisyon bilgisi yüksek bir oyuncu olduğunu görebilirsiniz. bahsedildiği gibi tek sıkıntısı uyum sorunu yaşamak olur. türkiye'ye gelip de uzun süre iyi oynayabilmiş yabancı oyuncu sayısı azdır. gerçi yerli de azdır ama yabancı daha azdır çünkü burası yatmaya alışanların ülkesi.
  • fm 2011 de alip dosta güven düşmana korku saldigim siyah inci.
  • kendisini bayağı geliştirmiş, ben de açıkçası uzun süredir izlememiştim. bakambu tipi santrforlar genelde 27-28 yaşında açılırken, bakambu çabuk olmuş. hala geliştirilebilecek yönleri mevcut fakat şenol güneş de bunların üstüne düşebilecek bir teknik adam. takımda fernandao gibi bir santrforun, arkada top sürebilen-yaratabilen oyuncuların olması bakambu'nun diğer avantajları.

    bir de, ülkemizde büyüklü-küçüklü takımlarda oynayan nice santrfordan iyi kararlılık ve hedef vuruş konusunda. top çapraza giderken mesela "şöyle ayağımın tersiyle diğer köşeye vursam" deyip kararsızlıkla kalecinin üzerine berbat bir vuruş yapmıyor. bu gol kaçırmıyor demek değil fakat birçok santrforun atamayacağı pozisyonu gole çevirebiliyor. bunu türkiye'de yapabilen 6 santrfor geldi aklıma düşününce, önemli bir özelliktir ve bizim gibi temponun düşük seyrettiği ülkelerde kaybolabilen sanatlardandır.
hesabın var mı? giriş yap