• tam hali cem yılmaz'ın yeni ''soru cevap'' etkinliği için gittiği dicle üniversitesi'ndeki söyleşiye katılan üniversite öğrencileridir.

    link

    başkası adına utanmanın son sınırındayım. bu nasıl tırt bir nesil allahım! içi boş bir özgüvene sahip, saygısız, aptal, işe yaramaz sözde ülkenin seçilmiş kısmı bu işte. sizin soracağınız sorulara, o yavşak saygısız tavırlarınıza, konuşmayı bilmeyen ağzınıza sokayım.

    önüne geleni aldılar diye mi böyle bilmiyorum. aslında mesele bilgisiz, cahil, kültürsüz, dilenci (televizyon, kahve makinası) olmak değil. konuşmayı bile becerememeleri de değil. ulan biraz saygınız olsun sahnedeki adama biraz. ki o adam da bu ülkenin kendini ispatlamış alanında bir numarası bir değer. birbirinize saygınız, terbiyeniz, ahlakınız, tahammülünüz yok onu anladık zaten.

    cem yılmaz'ı şu mal sürüsüne tahammül ettiği için tebrik ederim. bir tebrik de çocuk yetiştirmeyi bilmeyen, bu sıçmıkları böyle yetiştiren anne babalara gelsin.

    başından itibaren izlemek isterseniz, katlanırım diyorsanız birinci part burada; link
  • seyircinin bu kadar kötü olmasına rağmen cem yılmaz durumu gayet iyi idare edip insanları güldürmeyi başarmıştır.kimsenin kalbini kırmamak için elinden geleni yaparak da tekrardan gönlümü fethetmiştir.
  • aslında cem yılmaz'ın her jenerasyona dokunup, etkileşim içine girdiği videolardır. genç bunlar, elbette saçmalayacaklar.
  • son zamanlarda başkası adına bu kadar utanmamıştım. öyle rezil bi kitleye hitap etmiş ki cem yılmaz, izlerken ‘sikerim böyle organizasyonu’ der ve çıkar diye düşündüm. ama işte cem yılmaz kalitesi abi.. adam şu 5 iq ortalamalı güruha bile katlanabiliyor. üstüne aptalca sorulara sakince güzel cevaplar da verebiliyor. boşuna sevmiyoruz seni cem abi.

    ayrıca dicle üniversitesinin baya tırt bi üniversite olduğunu da gözler önüne seren video.
  • dicle üniversitesinde bu arkadaşlarla okumak zorunda kalan aklı başında kardeşlerime sabır diliyorum.

    ayrıca bi üniversite nasıl koskoca cem yılmaz'ı getirerek şöhretini daha da düşürür bunu görmüş olduk. enteresan gerçekten...
  • entelektüel birikimini izlediği magazin programlarıyla harmanlayanlardan veya birkaç şey dilenelim diye söyleşiye gelenlerden oluşmuş dicle üniversitesi öğrencileridir.

    sırayla soru sorma veya biri konuşurken lafını kesmeme gibi temel ahlak ve görgü kurallarını bile kavrayamamış bir kitle karşısında cem yılmaz gerçekten çok sabırlı davranmış, galiba sanatçı olmak da bunu gerektiriyor.
  • "beatbox yapacam" diyen gerizekalıyı duyunca utancımdan hemen kapattım. yemin ederim yüzüm kıpkırmızı oldu. seni o okula yerleştiren sistemin geçmişini sikeyim e mi.

    edit: dayanamayıp izlemeye devam ettim, videonun devamında kızın biri "zeki müren de bizi görecek mi?" dedi. evet bunu dedi. şimdi ben bunlara gerizekalı demek istiyorum ama hakaret amaçlı söylemiyorum bunu. tespit yapıyorum. burayı okuyorsan gerizekalısın sen arkadaşım, yapacak bir şey yok. üzgünüm.
  • dicle üniversitesi, türkiye üniversiteleri arasındaki sıralamada 31.sırada yer almış. ve türkiye'de 206 üniversite bulunuyor. *

    yani tamam birkaç fırlama öğrenci olabilir diyecektim ama sorulan sorulardan hiçbiri mantık süzgecinden geçirilerek sorulan sorular değil. gerçekten utanç verici bir video.

    cem yılmaz'a baya saygı duydum. bu saçma sapan sorular karşısında bir söyleşi ancak bu kadar iyi kotarılabilirdi. "film tanıtımı için tabi ki alttan alacak" diye düşünülebilir ama buna pek ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. orda sinirlenip söyleşiyi terk etse yine haklı bulan birçok insan olacaktı zaten.

    edit : üniversite sıralaması için kaynak
    http://tr.urapcenter.org/2018/2018_t9.php
    https://www.cnnturk.com/…-50-universitesi-siralandi
  • adam beatbox yapacakmış. ne kadar orijinal bir şaka ya inanamıyorum. beatbox yapacak hahahaha gülmekten ölüyorum şu an.
  • klasik ekşi sözlük abartmasıdır diye açtım, utanarak kapattım. bir insan topluluğu bu kadar uyarıya ve iğnelemeye rağmen laftan anlamıyorsa; başka türlü de anlayacağını sanmıyorum.
hesabın var mı? giriş yap