• united farm workers of america adli birligi kuran sahis. dogu los angeles'ta bir bulvara da ismi verilmistir. pek renkli, civil civil, bir cok binasinin duvarinda resim olan (bkz: emiliano zapata) (bkz: jose marti) bir latino bolgesidir burasi.
  • "non-violence is not inaction. it is not discussion. it is not for the timid or weak... non-violence is hard work. it is the willingness to sacrifice. it is the patience to win” diye buyurmus kendileri.

    "siddete basvurmamak eylemsizlik degildir. tartisma konusu da degildir. gucsuzlerin harci hic degildir. siddete basvurmamak cok calismayi gerektirir. fedakarlarliga razi olmaktir. kazanmaya sabretmektir."
  • bizatihi çevirdiğim bir cümlesiyle; "tarih; toplumları ve idarecilerini (kurumlarını da) ne kadar büyük olduklarına, güçlülere ve zenginlere nasıl hizmet ettiklerine bakarak değil, yardıma muhtaçların ve düşkünlerin ihtiyaçlarına ne derece yanıt verdiklerine bakarak yargılar." demiş. dikkate değer...

    ekleme: büyük oldukları+na eklendi.
  • joe biden oval ofiste bustunu arkasindaki masaya koymus. cumhuriyetciler allahsiz gomunist diyordu bu adama. bernie etkisi sandigimdan daha yuksek olacak bu donem. yaristan cekilmesinin arkasindaki nedenleri gorecegiz.
hesabın var mı? giriş yap