• insan internette ne zaman neyle karşılaşacağını bilmiyor. eğlence için takip ettiği bir sitede birden böyle bir gerçeği görüp tüyleri diken diken olup, haline şükredebiliyor.

    chang tzu ping çin'de doğmuş, doğum tarihi tam bilinmemekle birlikte 1970'lerin ve ya 1980'lerin sonlarında dünya varlığından haberdar olmuş. onu diğer insanlardan faklı kılan şey iki yüzle birlikte dünyaya gelmiş olması. yüzünün sağ tarafında ikinci bir yüzü ve bu yüzün kendi ağzı, dili, dişi ve biraz da saçı bulunmaktaymış. iki ağız birbiriyle bağlantılı olarak aynı anda hareket etmekteymiş. çin'de böyle bir insanın yaşadığı öğrenildikten sonra (tahminimce diğer insanların uzun süre rahatsız edici davranışlarına, bakışlarına katlandıktan sonra ya da diğer insanların tepkileri ile karşılaşmamak için belki de zorunlu olmadıkça hiç insan içine çıkmamıştır) amerika'ya ameliyat için getirilmiş ve ikinci yüzünü aldırmış.

    başta bahsettiğim link ve benzer bir hikayeye sahip edward mordrake'in hikayesi şuradadır. http://thehumanmarvels.com/…e-poor-edward/deformity
  • gece gece beni üzmüş ve değişik düşüncelere gark etmiş, biri işlevsel diğeri değil iki yüze sahip şansız çin vatandaşıdır. bu tip bir anomalinin oluşması için ne tip bir genetik deformasyon gereklidir bilmiyorum ama genetik mühendisi falan olsaydım bu tür vakalar üzerinde çalışmak için can atardım.

    edit: harf hatası
  • (bkz: pasqual pinon)
hesabın var mı? giriş yap