• 2 nisan 2008 fenerbahce chelsea maci icin istanbula gelen chelseayi karsilamaya gelen insan toplulugudur
  • 2 nisan 2008 fenerbahce chelsea maci nda alınan galibiyetin tadını doya doya çıkarması , çılgınlar atması gereken başta fenerbahçeli taraftarların sonra da tüm türk futbolseverlerin en son aklına gelmesi gereken gruptur.
    ama ne yazık ki maç hakkında yazılan yorumların, girilen entrylerin bir çoğunun, galibiyeti bu gruba ayar verme, kapak olma aleti olarak algılamarı enteresan futbolseverler olduğumuzu ortaya koyması da düşündürücüdür , abestir.
  • soylenecek soz, gosterilecek kapak ve giyilecek bikini birakmayan fenerbahcenin rakibi olan chelsea yi havaalaninda karsilayan bir takim artik ayar manyagi olmu$ insanlar mi diyeyim kendilerine ne diyecegimi bilemedigim insanlarin olusturdugu topluluktur.

    bu insanlarin tek uzucu noktasi turkiyenin bir diger guzide takimi olan galatasarayin ka$kollarini, formalarini giyip oyle havaalanina gitmelidir. dikkat ediniz bunlara galatasarayli bile demedim. bunlar kesinlikle ve kesinlikle diger galatasarayli taraftarlarla karistirilmamalidir. gercek bir galatasayli ezeli rakibi avrupada mac oynuyorsa ne olursa olsun kendi rakibini tutar.

    yani bu insanlarin yaptigi tabiri caizse el sikiyle gerdege girmeye calismalaridir. ama o el siki de kendi ellerinde patladi.

    ve son soz olarak;

    (bkz: yaziklar olsun)
  • chelseakiyle gerdege girmeyi marifet sanan ama iclerinde patlamiş insan toplulugu.
  • eliyle rakip tribünlere 8 işareti yapan futbolcuya sahip takım taraftarları tarafından eleştirilen, kapak olduğu iddia edilen taraftar grubudur.sanki yıllardır avrupa da bir türk takımı maç yaptığında herkes onu tutuyormuş gibi davranmayı bırakın.
  • üşenmeyip chelsea nin geliş saatini öğrenen, evde 2 saat nası slogan atsak diye düşünen, havaalanına giden, bağıran, kendini boşa yoran taraftar (ilk t ve f sırasıyla, y ve k olmalıdır) takımı. oturun evinizde konulu filmler izleyin. bu arada 3 büyüklerde rakip takımlara takılmakla, onların yabancı rakiplerini havaalanında karşılamayı aynı gören zihniyete de hiç bişey demek istemiyorum.
  • tüüü allah belanızı versin dediğim grup.
  • son donemde uye sayisi iyice artmis bir topluluktur
hesabın var mı? giriş yap