• her persembe sabahi erkenden en favori coffe shop unuz veya sinema tiyatronuzun kapisina birakilan, hic bir ucret talep etmeden o hafta sonu ve icinde sehr'i chicago da olan bitenlerden insani haberdar eden, kiralik ev arayanlardan ikinci el esya meraklilarina kadar bircok kisiye ulasan kutsal yayin organi. chicago ya ilk defa gelenlere ve bu sehirde ne yapilir diyenlere siddetle tavsiye edilir.
  • halk arasinda reader olarak anilan gazete. gazetenin kendini ortanin disinda, ama neresinde oldugu bilinmeyen bir yerde konumlandirdigini, kendini sehrin butun diger gazetelerinden ustun gordugunu, aktivistligi, nasil oluyorsa ciddi hicivciligi gorev edindigini belirtelim. bazen bu gorev bilincinin topuzu kacar ve kuru protesto gazetesi olur. boyle durumlarda yaninda bir de the onion oneriyoruz, kaydirsin diye.

    tuvalette gazete okumak icin grinch beyin bahsettigi matches kismini, ukala dumbelekligi* katsayisi yuksek oldugu icin lokanta ve sinema degerlendirmelerini oneriyoruz. eger emlak icin faydalanmak gerekecekse, basili gazeteden ziyade carsamba geceleri gazeteler basilirken guncellenen http://www.chireader.com/ 'u oneriyoruz. zira hayvan ara fasilitesi ve reader dagilmadan bilgilerin aciga cikmasi nedeniyle, en kaymak evlerin carsamba gecesi ayarlanip, persembe gunu kiralandigini da ekleyelim.
  • zor beğenen film eleştirmeni için (bkz: jonathan rosenbaum)
hesabın var mı? giriş yap