• chp'liyim.
    teşkilatlarda aktif değildim bugüne kadar. muharrem ince'nin adaylığı sonrası artık son şansımız diye sahaya inmeye karar verdim. yıllık iznimi bu sürece denk getirdim ve kampanyada çalışma kararı aldım.

    fakat üzülerek görüyorum ki benim ülkeye dair umutlarım ve korkularım yerleşik chp bürokrasininin yanına uğramamış.
    teşkilatların umrunda değil.
    muharrem ince yalnız bırakılmış. muharrem ince'nin sahibi yok. içim acıdı.

    kılıçdaroğlunun muharrem ince'yi siyaseten bitirmek için aday gösterdiği yolundaki iddialara hiç inanmadım. böyle bir şeyin mümkün olmayacağını düşünüyordum.
    ülke batarken kimsenin koltuk derdinde olmayacağına dair inancım vardı.
    yavaş yavaş bu inancımı kaybediyorum.

    chpliler neden muharrem ince aleyhine çalışıyorsunuz?
    köylü diye mi? bizim gibi sıradan vatandaş diye mi? bir de söylemek istemiyorum ama, mezhepsel bir sorun mu var? öyle değil diye mi?
    yazık, çok yazık.
    bir an önce düzelirler umarım. ben dişimi tırnağıma takacağım yine de.
  • kardeş kim olduğunun kullanıcı adından belli. keşke daha az belli olacak bir kullanıcı adıyla açsaydınız bu başlığı :)
  • (bkz: bu sene de sözlük iyi troll yaptı)

    lan nickini düzgün seçseydin bari yalan söyleyecektiysen.
  • aktroll detected

    fakat muharrem ince'nin köylü olduğunu aktroller de kabul ediyor. elit bürokratik vesayetçi anlayış falan diye kafa s.kmezler artık.
  • yeni türkiye nickli biri nasıl chp’li ayağına yatarak trollük yapabilir ki aq.
  • chp ve yeni türkiye kelimeleri bir arada olunca kimse inanmamış,
    bence de haklılar,
    genel olarak kabul edilen chp zihniyeti, kendilerinin sözünün geçtiği, sadece kendilerinin zengin olabildiği, ancak belli bir kesim hariç büyük çoğunluğun sefalet içince söz hakkına sahip olmadan yaşadığı eski türkiyeyi istiyorlar.
  • tez bekleyen aktrollerin olduğunu gösteren yalan. bu başlığı açan kişinin kim olduğu belli. hal böyleyken, uydurduğu yalana neden birisi bir şey yazsın? al sana bu trollun zihniyeti.

    (bkz: #75647843)

    sizin gibilere cevap mı verilir?
  • chpli biri chp'nin teskilati olmadigini, orgutu oldugunu bilir. ilce orgutudur onun adi, ilce teskilati degil. ilgili genel baskan yardimcisinin unvani mesela "orgutten sorumlu genel baskan yardimcisi"dir.

    chp orgut duzeyinde gayet heyecanli bicimde calismalara basliyor, genel merkezde biraz atalet var gibi ama bu da normal, orada milletvekili secimlerine yonelik hazirliklar da yapiliyor, liste ve program calismalari suruyor.
hesabın var mı? giriş yap