• ali babacan'ın dile getirdiğidir. ekonomiden iyi anlamak, yine de halkı keklemeye çalışmaya engel olamıyormuş demek ki. zira akp iktidarının har vurup harman savudukları ile ilgili pek bir laf etmemekte kendisi:

    ''başbakan yardımcısı ali babacan, "chp bunları yaparsa, yunanistan oluruz mu diyorsunuz?" sorusuna da "bunları yaparsa değil, zaten inşallah öyle bir ihtimal yok, yapabilecek fırsatı halkımız onlara vermez ama türkiye'de öyle yanlış politikalar uygulanırsa, sonucu yunanistan, iflas noktasına gelen bir ülkedir" dedi.''

    http://www.radikal.com.tr/…anistana_doneriz-1344083

    peki kılıçdaroğlu'nun kaynak açıklaması nedir:

    ''...cumhuriyet hükümetlerinden 1 trilyon 90 milyar dolar daha fazla kaynak kullanacaksınız sonra chp’ye ‘kaynak nerede?’ diyeceksiniz. ek kaynak 57 milyardır, o da gsmh’nin 2.9’udur. iktidar hedefi güden bir parti olarak gsmh’nin 2.9’unu halk lehine kullanamayacaksanız niye iktidar oluyorsunuz?''

    http://www.milliyet.com.tr/…tay/2049772/default.htm
  • külliyen atılandır. bunca israf, yolsuzluk, kaçak saray, ona buna uçak alımı, makam aracı alımı kaynağı her ne ise chp vaatlerinin kaynağı için fazla düşünmeye gerek yoktur.
  • yunanistan'ı bir kez gören her türkiye vatandaşının chp'ye oy atmasına neden olacak açıklama!
    ulan adamlar şu kriz hallerinde bizden 10 kat kaliteli yaşıyor.
    ama bunu kim bilecek tabi, salla sen.vatandaşın %10'u bile pasaport sahibi değil, bırak yurtdışını görsün, bilsin.
    pasapart sahibi olanların çoğu da almancı.
    sallaması kolay tabi sonra.
  • bizden kastı akp ve ahalisi* ise hiç sorun değil.
  • cehape nin elinde sihirli deynek var sanırım. kılıcdaroğlu işsizliği düşüreceğim de demiyor, sıfırlayacağım diyor. bu ne ya hu adamı dünya devletinin başina getirelim.
  • tarihinin en buyuk ekonomik krizinde bile refah endeksinde bizden 27 sira ustte olan bir ulkeye donmemize neden olacaksa oyumun chp'ye gitmesine neden olacak olay.

    bu arada bu raporu pdf olarak yayinlayan kurulusun internet sitesi mahkeme karariyla engellenmis durumda turkiye'de. artik nedense.

    edit: simdi tekrar deneyince girmeye basladi. sistem kafayi yemis de olabilir.
    edit2: su an icin entrydeki pdf linki calisiyor ama www.li.com yazinca su ekran cikiyor karsima.
  • yapmaz efendim. akpnin 12 senede kaldırdığı paralara rağmen bu ülke ayakta durabiliyorsa bundan sonra da haydi haydi ayakta kalır. adamlar devlet kasalarını talan ediyordu birsey olmadı. chp talan etmeyecek ki insanlara dağıtacak. o insanlarda harcayacak. ekonomi böyle döner. akp talan edip vatandasın cebine mi koyuyordu sanki. global anlamda chp ekonomiye dinamiklik kazandıracaktır. vatandas cebinde para olmazsa nasıl harcar. işyerlyeri mağazalar dükkanlar satış yapmazsa nasıl kazanç gösterecek, nasıl vergi ödeyecek. chp güzel düsünüyor. bir yanlıslık yok. hesap kitapları da ekonomik anlamda doğrudur.

    hala kemal dervisin ekonomi sistemi islemektedir. akp birsey koymadı bu sistemin üstüne. hazır sofraya oturdular. bu vaatler yine kemal dervise danısılıp verilmiş vaatlerdir.
  • ben ikna oldum.

    oyum akp'ye.
  • "87 milyar euroyu" ceplemek yerine halka verirse kanımca olmayacak durumdur. onlar ceplediklerinin dışında kalan bütçeden hesaplıyor olsa gerek. hali hazırda yunanistan'ın kriz durumundakiyle bizim şu an "refah" halimizi de bir karşılaştırmak lazım bence. herkesi kendileri gibi görüyorlar aq.
  • bir muz cumhuriyetinden, bir avrupa birliği ülkesine yükseleceğimizi müjdeleyen açıklama.
hesabın var mı? giriş yap