• çokça bok atılmakta bu diziye, pembe ajanlık dizisi olması hasebiyle. halbuki olaya bir de, modern inspector clouseau olarak bakmak gerek. ben inanılmaz keyif alıyorum bu diziden. kaldı ki dizi amerika'da, 24'ün karşısında. prime time başarısı da net, öyle türkiye'deki gudik amerikan özentileri tarafından yüceltilen vasat amerikan yapımı değil. ikinci sezon'un sonlarına doğru yakaladığı tempoya da son iki bölümde yaklaşmaya başladı. zaten 13'den 19 bölüme uzamış anlaşma. awesome's awesome, grimes is a moron diyerek sözlerimi noktalıyorum.
  • --- spoiler ---

    2. sezon finalinde bryce'ı almaya gelen, chuck'ın babasının flash'ladığı, daha sonra intersect'in saklandığı yerdeki çatışmada mermi manyağı olan ring ajanı ile 3. sezon 11. bölümde chuck'ın öldürmesi gereken köstebeği oynayan aktör aynı.

    --- spoiler ---

    işim gücüm yok, bunu fark ettim bugün.

    (bkz: düz adam)
  • 3*9 da chuck flashlarken morganın süper hareketiyle kopmama sebep olmuş dizidir...

    --- spoiler ---

    ajanlara dalacak şimdi derken nasıl indirdi sopayı morgan hahahahahh

    --- spoiler ---
  • ulan o kadar yazdım çizdim 13 bölümden 19 bölüme çıkma hikayesi hakkında, ama 3. sezon 13. bölümü izledikten sonra diyorum ki; keşke bu bölüm gerçekten sezon finali olsaymış. hatta onu geçtim, dizi finali olsaymış. hatta ve hatta dünyanın sonu olsaymış, şu bölümü izledikten sonra mutlu mutlu gitseymişim ben de. bunun üstüne çı-kı-la-maz haşmet! *

    aslında fazla yazdım, tek bir sözle özetleyebilirim bunları:

    (bkz: oha)

    edit: sayılar birbirine girmiş uykusuzluktan, düzelttim.
  • s3 x e13

    --- spoiler ---

    chuck: oh the tank , cancel the tank!!...

    --- spoiler ---
  • şu an yayınlanan diziler arasında beni en çok eğlendirip heyecanlandıran dizi.(asosyal gibi yaklaşık 15 tane falan dizi takip ettiğimi düşünürseniz imdb reytinginden bile mühim benim puanım *)sabah 4-5'e kadar oturup yeni bölüm eztvye düştüğü gibi indiriyorum falan öyle yani.çok eğlenceli hiç bitmesin dedirtiyo.

    --- 3x13spoylır ---

    kızı kurtarmaya orduyla gidiyo pezevenk.
    morgan'ın öğrenmesine zaten kızmıştım bu bölüm hepten abarttı casey.ayrıca chuck'ın öldüreceği ilk adamın shaw gibi taşşaklı bi ajan olacağını hiç düşünmemiştim gerçekten çarpıcı oldu.ayrıca chuckın ring köstebeğini öldürdüğünü düşündüğü zaman bile delirip chuck ın ağzına sıçan sarah nın, chuck kendisini kurtarmak için shaw'ı öldürünce boynuna sarılması falan da ayıptır karaktersiz ettiniz kızı ahaha.bayaa bayaa 2. sezondan sonra ilk defa bu kadar yaklaştılar, otel odalarında sevişmeler falan.yalnız buradan kınıyorum yapımcıları ulan zaten azcık gösteriyosunuz sarahnın alameti farikalarını bu aralar bari sevişme sahnesinde camdan dışarıyı eiffel towerı falan göstermeyin.bizim vergilerimizle bartowskiyi parise göndermeyi biliyosunuz.*
    son olarak casey'nin hemen dönmesi de olmadı daha çok malzeme çıkardı o konu üzerinden.bi de sarah'nın laptopu cart diye kapatarak beckman'a efsanevi bi posta koyması da mutlu etti beni.

    --- 3x13spoylır ---
  • --- spoiler ---

    "chuck çakınca biz de çakmış sayıldık di mi?" muhabbetini sabahtan beri döndüren muhteşem dizi.

    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    beni sevgi pıtırcığı yapmasından korktuğum dizi, zira s03e13'ün sonundaki chuck-sarah sahnesini izlerken farkettim ki, chuck'la sarah'nın 40 dakika boyunca elele tutuşup kırlarda gezdikleri bir spinoff yapsalar bile aptal bir sırıtışla sıkılmadan izlerim.

    ayrıca chuck-sarah ikilisinin sevgili olarak geçirmedikleri bir tam sezon olmadığı takdirde bu senaristlerin yatacak yeri yok.

    --- spoiler ---
  • --- s03xe13 spoiler ---

    ruhumuzu karartan 2 bölümün ardından resmen gökkuşağı çıktı kalbimizde. sevgi pıtırcığına döndüm ekran başında.*

    ayrıca şunu da söylemeden edemicem, "bu sezondaki bölümlerin hepsini izledim ve shaw, sen haksızsın ibne. seni kınıyorum, ve sana laflar hazirladim." şerrefsizin evladı son anında bile hâlâ ibnelik peşinde, layığını buldu kesinlikle. chuck'a ellerine sağlık, casey'e welcome back, morgan'a da welcome to the team diyorum sayın seyirciler.

    heralde sarah da bundan böyle elin adamlarına bakmaz aslanlar gibi chuck varken. (tabi o "elin adamı" ben olursam iş anında değişir, chuck'ı filan anında satarım, o ayrı mevzu*)

    --- s03xe13 spoiler ---

    türkcell süper lig hiç bitmeyeceğine chuck, bones ve the big bang theory hiç bitmesin bence, gerisi hikaye.
  • kim ne derse desin, isteyen küçümsesin bu diziyi ama halihazırda yayında olan diziler arasında izlerken en çok zevk aldığım dizidir chuck.
hesabın var mı? giriş yap