• merhaba, dün gündem yaptınız hemen geldik. dün mutluyduk, bugün hayırlısı :)

    kanıt

    not: soru cevap etkinliğini ekşi sözlük android & ios uygulamalarından ve mobil/web tarayıcınızdan takip edebilirsiniz.

    sorularınıza verilmiş yanıtları görmek için şu bağlantıyı kullanabilirsiniz: (bkz: çimen talk show sorularınızı yanıtlıyor/@cimen talk show)

    edit:cevaplarımızın detaylı halini videodan izleyebilirsiniz. kalan soruları da bu hesaptan yanıtlayacağız. ilginize çok teşekkür ederiz :)
  • sizler kimsiniz kısaca açıklar mısınız?
    • cem: mesut süre rabarba talk adında program yapıyordu. fazlı ve ben aynı gün 2 ayrı konuk olarak şans eseri beraber program yaptık. fazlı'yla inanılmaz eğlendik. fazlı'nın enerjisinden inanılmaz keyif aldım ve konum at adında bir program yaptık ama tutmadı...

      arkasından çimen talk show adı altında baya bildiğin çimende bir program çektik. ve 1 yıl içerisinde kendimize has, mizahımızı seven bir kitle edindik. özetle 2 arkadaş olarak eğlenmeyi seven, komedyen değil de ortamın moderatörü gibi davrandığımız bir programımız var. elit izleyiciler bekliyoruz. :)

      program bittikten sonra herkesle arkadaş gibi oluyoruz. insanların ilgisi ve sevgisinden dolayı programımıza devam ediyoruz.

      fazlı: biz 2 arkadaşız. @polatfazli takip ederseniz sevinirim. :)
  • hoş geldiniz. nasılsınız ? son zamanlarda izlediğim en güzel talk show kesinlikle açık ara sizinki. sorum şöyle. "hiç yer yarılsa da içine girsem" dediğiniz an oldu mu ? olduysa anlatır mısınız ?

    not: övmek için cem işçiler`den para falan almadım. vallahi almadım.
  • (bkz: çimen talk show kim amk) adettendir.
  • selamlar hoş geldiniz.

    ara ara dinleyebildiğim programlarınızı beğeniyorum. fakat merak ettiğim bir konu var.

    mesut süre - anlatan adam - cem işçiler - fazlı polat ve digerleri sürekli bu ekip kombinasyon halinde farklı programlar yapıyor. bir nevi acunun tv8 ekibi gibi aynı kişiler sürekli farklı programlar, farklı kombinasyonlar.

    sıkıldığınız zamanlar olmuyor mu?
    • fazlı: birbirimizin muhabbetini seviyorduk zaten, şimdi sadece kayıt altına alıyoruz.

      cem: biz normalde de çok iyi arkadaşız. beraber çok eğlendiğimiz için bunu youtube'da yansıtmaya çalışıyoruz.

      fazlı: @polatfazli takip edin. :)
  • toplu taşımayla geldiniz dimi. saat 5 oldu.
  • merhaba sizi çimenlerden beridir takip ediyoruz ve şunu sormak istiyorum. hiç mi pes etmek istemediniz ve bu süreçte bırakmayı hiç düşündünüz mü?

    ek lütfen bir çimen kupası yollar mısınız. iki cimri olarak beni şaşırtın lütfen. fazlı adamın kolunu rahat bırak
    • cem: gerçekten zor bir süreç içerisinde çektik. tam kapanmada artık çekemeyeceğimize karar verdik. bizi yıldırmayan şey, pandemide bizi eğlendiren şeydi.

      fazlı: insanların sevgisini görünce devam etmeye karar verdik. zor bir dönemden geçtik ama...

      cem: çimen kupası yakında internetten satılmaya başlayacak.

      fazlı: insanlar birbirlerine dokunmadan nasıl konuşuyor? :) anlamıyorum...
  • neden loserlığı kabullenmiş halleriniz var?
  • exxen'e bi kapak atsak ne iyi olur diye düşündüğünüz oluyor mu?
    • cem: buna kapak atmak olarak bakmıyoruz. exxen, gain gibi platformlar genelde ücretli platformlar olduğu için izleyicimizde negatif bir algı yaratıyor.

      fazlı: birkaç yerden teklif geldi. o dönem için kabul etmedik. yarın öbür gün ne olur belli olmaz ama insanların bize kolay bir şekilde ulaşabilmesi ilk tercihimizdir...

      instagram adresim hala aynı. :)
  • merhaba sevgili cem ve fazlı,

    ben de sizi birçok insan gibi mesut süre ile rabarba'dan tanıdım. ancak öyle oldu ki, mesut'un ilişki testi beni sarmazken sizin çimen talk show'u kaçırmadan izler oldum. (meksika açmazı 10 üzerinden 10, ona lafım yok)

    ancak bazı eleştiriler yapmadan olmayacak. bu programda cem'in pozisyonu biraz daha zor, bunun farkındayım. cem programı yönlendiriyor, fazlı arada espriyi çakıyor. komiklik konusunda cem sen dezavantajlısın ama bu sürekli her laftan espri çıkarma çabanı açıklamıyor bence.

    sürekli "düşünsene tarkan böyle yapıyormuş", "bizde metrobüsle geldik anasını satayım" ve "hani şöyle bir tip vardır ya" vs. gibi stand-up formatına daha uygun mizahı burada sık sık yapmasanız olmaz mı? ama cem senin ayağa kalkıp yaptığın taklitler çok iyi, çok güldürüyor ona bir lafım yok.

    bir de şu fanustaki soruları çeşitlendirin ne olur? 2 yıldır "en büyük takıntın, kendini seksi hissettiğin an, flört yaparken yaptığın şey" dışına çıkılabilse çok daha akıcı olacak sanki.

    vallahi söylemeden geçemeyeceğim. şu konuklar geldiğinde ne olur biraz daha profesyonel olun. vallahi ben sizin yerinize geriliyorum. x kişi gülecek mi, sıkıldı mı, bu bölüm komik olacak mı vs gibi..

    ama ez cümle, çok ilginç bir enerjiniz var. sanki eşim dostum gibi oldunuz. sürekli daha iyi nasıl olabilir, daha çok nasıl izlenebilir vs gibi düşünüyorum. belki de her şey bir plandı ve bunu istediniz :)

    son olarak cem işçiler, karınızdan teknik aksaklıklar nedeniyle mi boşandınız :)
hesabın var mı? giriş yap