• çözümü basit olan rezalettir:

    8 bilete 1 bilet bedavası kovalıyorsanız iyi para veriyorsunuz belli ki sinemaya. o paranızla güzel, uygun bir ev sistemi kurun. sinemaya gitmeyin, filmlerinizi evinizde izleyin, bu kan emicilere fırsat vermeyin.
  • rezalet puanim 10. sonra efendim yok korsan film izlemeyin bilmem ne
  • (bkz: #85673880)

    zamanında yazmıştık. burada ve sosyal platformlarda şaksakçılığını yaptığınız cem yılmaz ve kankalarının zenginliklerine zenginlik katmak için çıkarttığı yasanın sonucu olan durum .
    rezalet falan değil. zamanında cinemaximum a olan nefretinizden dolayı cem yılmaz 'ın peşine takılırken düşünecektiniz bunun yaşanacağını.
    açık açık yazıyordu promosyon yapamayacakları sinema işletmecilerinin .
    yine kandırdılar yani sizi .
  • kazanılmış ödül biletlerin de iptaliyle arşa çıkmış rezalettir. bundan sonra ödül bileti vermiyorum dersin anlaşılır. ama kazanılmış biletleri iptal etmek de neyin nesi sayın cinemaksimum. cem yılmaz'a kaybeden yönetici ablamızın kibir seanslarını oynatacaklar sanırım sinemalarda...
  • ülkemizde ki korsan yayınların önünü daha da açmanın farklı bir yoludur. umarım çarşamba halk günü indirimleri kalkmamıştır. sinema günü uzun zamandır çarşamba oldu, haftasonu sinemaya ancak zenginler gidiyor sanıyordum.
  • son yaşanan olayların sonucu olarak şirketin bizi cezalandırdığını söylemiş bir arkadaş. doğru bir yaklaşım evet şirket cezalandırıyor "müşterilerini". fakat sonra devam etmiş başkalarını savunurken düşünecektiniz diye. bir firmanın müşterilerini cezalandırmasını savunmak nedir arkadaşım? :) valla sizin kafalar iyice uçtu gitti. firmanın müşterileri olarak insanlar istediğini eleştirir, istediğini söyler, istediğini yapar. firmanın müşterilerini cezalandırma gibi bir lüksü yok maalesef. bu kadar ezik olmayın, bu kadar korkak olmayın... evet cinemaximum son yaşanan olaylar sonucu müşterilerini cezalandırıyor. siz ne yapacaksınız? gitmeyeceksiniz sinemaya bir süre, sonra paşa paşa kampanyalar çıkmaya başlayacak, uygun görürseniz (sizi ikna edebilirse) gideceksiniz. ben de gittim geçen gün, tüm indirimlerin sona erdiğini öğrendim ve tabiki almıyorum dedim çıktım. kendileri bilir. herkes bu şekilde davranıyor olsa bir haftaya kalmaz deli gibi kampanya yağar arkadaşlar. dediğim gibi korkak olmayın. adam resmen "bak böyle böyle yaptınız şirkete şimdi bizi cezalandırıyorlar, hepsi sizin yüzünüzden" demiş ya :)
  • (bkz: #92039571)

    cezalandırma gibi bir durumun olmadığı olay .
    adamlar aylardır puanlar ve hediye biletler 30 haziran da iptal olacak diye her yerde söylüyor zaten.
    aç bak ve incele çıkan yasayı.
    yapamayacaklar bu tip promosyonları destek verdiğiniz yasadan dolayı.
  • asgari patlamış mısır istiyoruz
  • fiyat konusunda iyice abartmış, sevdiğim ve merak ettiğim bir film ise tercih ettiğim sinema zinciri.
  • sinemanın tadı kaçtı gitmeyin artik
hesabın var mı? giriş yap