• gaydirler kesin. erkek dedigin cok sevisir. (uzulme gay de insan)
  • genellikle jazz dinlerler
  • vaktini geyikten fazlasına harcamış olan erkektir..hayran olunur..çoğu zaman sessizliği bile yeter..yalnızdır genelde o yüzden ne kadar çekici olursa olsun aşık olunmamalıdır..
  • ulkemizdeki halihazir modelleri, musluman mahallesinde salyangoz satin almayi, ustune ustluk bir de onu yemeyi aliskanlik haline getirmis olan garip diye nitelenen varliklardir. ayni gorev bilincindeki kadin modellerle birlikte topu topu besyuz satacak bir kitap icin cevirmenin, yayinevinin ve bilumum gorevlinin haftalarca ugrasmasina neden olurlar.
  • nitekim etraflarinda olup bitenlere cogu zaman anlam veremeden, kitaplarin duzgun dunyali, karakterlerden en onursuzunun bile - her ne kadar gercekle kiyaslandiginda bir avuc kemik torbasi da olsa onlar - realite denilen cehennemde yasayan cogu insanin yaninda onur ideasi gibi kalmasi yuzunden cogu zaman bu dunyayi asagi goren insan turunun erkek bireyleridir.

    sahaflari gezmeye bayilir, sadece kokusundan kitabin eski mi yeni mi oldugunu bilebilirler, standart paket turk insaninin asla anlayamayacagi diyaloglara girerler. cogu zaman yalnizdirlar, gerci bu kendi tercihleri ile olan bir ermis yalnizligidir, sebepler icin yukari bakiniz lutfen. filozof olanlar ise iyice sapitmis haldedir... (kendimden biliyorum)
  • çok kitap okuyan bayanlardan daha az sayıda olan erkek türüdür. zaten futbol varken kitap ne gerektir. ufak at da civcivler yesin diyenler için:

    http://www.ntvmsnbc.com/news/307091.asp
  • çok kitap okuyan erkeklerin sayısı= tüm türk erkekleri- (her türlü maçı seyredenler+ iddia,at yarışı,sayısal loto,vs şans oyunları oynayanlar+bilgisayar oyunu oynayanlar + çizgi roman okuyanlar+ spor, araba, porno dergilerine bakanlar) dır. bu erkeklerin de ruh sağlığının yerinde olması ihtimali %50, abaza olmaması ihtimali de %1 dir *
  • yakışıklı veya zengin olmayan va fakat bir miktar zekaya sahip erkeklerin kendilerini yaratmak, tanımlamak ve sosyal hayatta kendilerine bir yer bulmak için başvurdukları bir yöntemdir. bu modelin bayan formuna pek sık rastlanmamasının nedeni bayanların kendilerini eşleri üzerinden tanımlama çabalarıdır, ki en acı olanı da budur. istisnalar her zaman vardır ancak kaideyi bozmazlar.
hesabın var mı? giriş yap