• aşırı rekabetin olduğu bir sektörde faaliyet gösteren şirket. haliyle taşlayan da olacaktır. uzun araştırmalarımdan sonra f/p ve kullanıcı yorumlarını dikkate alarak satın aldığım cihaz. ters ozmos ile şebeke suyunu ham madde olarak kullanarak yeniden su üretiyor desek yanlış olmaz.
  • hepsiburada, n11 gibi sitelerden alırsanız garantiyi biz vermiyoruz diyen firma. üstelik diğer sayfalarında kendi fiyatlarından daha ucuza satıldığını söylerseniz ama o cihazların garantisi muamma diyebiliyorlar. gerçekten insan hayret ediyor.
  • class diye bir modelini komşumdan öğrenip evime kurdurdum. gelen servis gayet kibar, yardımseverdi. kutusunu mutfakta en uygun nereye koyabiliriz diye kafa yorarken hiç zorluk çıkarmadı, aleti de güzel güzel anlattı. sanırım fabrikaları bağcılarda olan bir türk firması. bir de koçtaş'la anlaşmaları varmış oraya özel bir model üretiyorlarmış gibi birşey söyledi. filtrelerini koçtaş'tan da alabilirmişiz ama servis gelip o filtreleri takarsa o zaman servis ücreti alıyorlarmış. o yüzden kasmayın direkt servisi arayın daha ucuza geliyor dedi. 6 ayda bir filtre işi var, zamanı gelince bakarız artık.
  • her yerli su arıtma firması gibi bu da sahtekar bir firmadır.

    koçtaş tan eve aldığımız su arıtma cihazından 7 tane modülü çıktı. birkaç tanesi renk renk ve üzerinde değişik özellikler yazıyor.

    bu metinler şöyle:

    mineral filtre: içeriğindeki doğal mineral taşlarıyla suyu sağlık açısından zenginleştirir. iç malzemesi %100 doğal ve organiktir.

    detoks filtre: su geçişinde manyetik çekim alanı oluşturarak su molekül yapısını küçültür ve detox etkisi yaratır. iç malzeme %100 doğal ve organiktir.

    alkalin filtre : suyun ph seviyesini yükseltir
    etkisi ile vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir. iç malzeme %100 doğal ve organiktir.

    insanın aklıyla açıkça taşak geçen bu açıklamaları okuduktan sonra dayanamadım ve filtreleri kesip içini açtım.

    evet taşak dedim yanlış duymadınız. çünkü bu cümleler cehalet, dolandırıcılık veya iş bilmezlikle açıklanamaz. resmen müşterisiyle taşak geçmiş. neymiş su molekül yapısını küçültüp detoks yapıyormuş.

    neyse efendim, kestim içine baktım ve tabiki şaşırtmadı, üçünden de aynı şey çıktı: kuvars. yani silisyum dioksit. su ile kimyasal fiziksel hiçbir reaksiyona girmeyen, hiçbir faydası olmayan, camın da hammaddesi olan dünyadaki en ucuz minerallerden biri: bildiğin kuvars. mnakoduklarım!

    aha bunlar da kanıt:

    görsel

    görsel

    görsel

    görsel

    görsel
hesabın var mı? giriş yap