• bir yönüyle başarıdır.
    hem ergenekon süreci öncesi, hem ergenekon süreci hem de fetö sürecinden yara almadan kurtulmuştur.

    bu başarının arkasındaki en önemli sır sadece işini yapıyor olmasıdır.
  • şans mı yoksa tam sivrilecekken geri dönmek mi?
  • ismail saymaz nevşin mengü bu ve benzerleri post-akp sürecinde önce bir özeleştiri verir gibi yaparlar sonra "gaste"ciliğe devam ederler.
  • güzel adam. yiyin birbirinizi amk diyen bi bakış açısıyla işini yapar. ha işini türkiye'de yapmakta zorlandığında da yurtdışına gider, iyi de eder. aslolan şudur: sadece gazetecilik yapmak isteyen bir insanın kendi ülkesinde bunu yapamaması. bi de akıllı adam, bir süre sonra zaten tv yayıncılığı tamamen kalkacak ve kişisel televizyonlar hakimiyeti ele geçirecek. bu mecrada da youtube'a yüklenen videolar izlenecek tv niyetine. cüneyt özdemir de bu minvalde çoktan pozisyon almış olacak.
  • gazetecilik dahil hiç bir şey yapmamıştır demek ki her seferinde yara almadan bile çıktığına göre.

    yazdığı kitaplarda tırışkadan kitaplar. alıp okuyanın aklına sokayım.

    görsem soracağım , sende hiç utanma yok mu sana gazeteciliği haberciliği öğretenler hapislerde muhalif oldukları için çürürken sen neden ülkeyi terkettin diye.

    çocuğun için ise senin ki çocukta burda çürüyenlerin çocukları köpek enceği mi ?
    korktuğun için ise burda sana mesleği öğreten insanlar bu meslekte korkunun yeri olmadığını sana öğretmediler mi ?

    boyuna posuna yazık awk.

    benim gözümde türkiye cumhuriyeti vatandaşı ve gazeteci değilsin zaten. yok hükmündesin.

    umarım karşılaşmayız.
  • istiklal caddesi'nde anarşist, teşvikiye caddesi'nde liberal, gezi parkı'nda sosyalist, londra soho'da panseksüel, piccadilly circus'ta postmodern, abd'nin ırak'ı işgalinde emdedded gazeteci olmasından kaynaklanır. kürt arkadaşları da var. annesinin de başı örtülü.
  • hatırladığım kadarıyla van depremi sonrasında yaptığı eleştiriler reisi ve ilgili bakanları kızdırmıştı. reis ve ilgili bakanlar tv ler aracılığıyla gereken açıklamaları yapmışlardı ve c.özdemir'in gerçekleri söylemediğini, çarpıttığını söyleyerek yüklenmişlerdi bir nevi kendisine ayar vermişlerdi. ondan sonra c.özdemir sivri açıklamalar yapmaktan hükümeti eleştiren haberler yapmaktan imtina etti ve bu böyle devam ediyor.
  • mehmet barlas tarzı demek biraz haksızlık olur. ama işini tam yapmadığı için bu durumda olduğu kesin. kendi seçimidir, yapılanlara karşı gelip tutsak bir hayatı da tercih edebilirdi. mesela ahmet şık, kadri gürsel gibi ...daha onurlu bir mücadele olurdu.
  • bu ülkede liboş bildiğim adamlardandır. bunlara bişey olmaz. zaten olması gerektiren çabalardan kaçarlar. türkiyede basın ve medyanın genel özetidir bunlar.
hesabın var mı? giriş yap