• 14 kasim 1966 dogumlu beyzbol oyuncusu. major league baseball'un en iyi aticilarindan (pitcher) biri olan schilling, 2001 world series finalinde takimi arizona diamondbacks'in new york yankees'i yenmesinde buyuk pay sahibi olmus, takim arkadasi randy johnson'la birlikte 2001 world series en degerli oyuncu odulunu paylasmisti. schilling, 2004'te boston red sox'a transfer oldu, normal sezonda 21 galibiyet kazandi. playoff yari finali niteligindeki alcs (american league championship series) serisinde red sox formasi altinda gene yankees'e karsi savasan schilling, 19 ekim 2004 boston red sox new york yankees macinin kahramaniydi.
  • 19 ekim 2004 tarihinde konferans finalinin altinci macinda new york yankees'e karsi muhtesem bir mac cikarmis olan boston red sox aticisi. bu maca cikmadan once serinin ilk macinda sakatlanan ayak bilegindeki tendonlar atmasin diye mactan bir gun once ayak bilegine dikis atilmis ve eleman maca bu sekilde baslamistir. mac suresince kameralar surekli kanamadan dolayi kirmizilasan corabina (hence red sox) odaklanmis ve operasyon mactan sonraki basin toplantisinda aciklanmistir. eleman boyle de cengaver bir aticidir.
  • 19 ekim 2004 tarihindeki efsane red sox yankees macinda giymis oldugu ayakkabi ve kan bulasmis olan corabi red sox muzesinde sergilenen efsanevi pitcher.
hesabın var mı? giriş yap