• full house birinci sezon altıncı bölümünün adı.
  • mark wahlberg, will ferrell, linda cardellini, thomas haden church, alessandra ambrosio'nun rol alacağı komedi filmi. amerika'da 25 aralık 2015'te vizyona girecek.

    fragmanı kadar eğlendirmesini diliyorum.

    https://www.youtube.com/…-hp9bp0&feature=youtu.be&a
  • the other guys'ta harika iş çıkaran ikilinin yeni filmi. beklentim yüksek.
  • beklentilerimizi neyse ki bosa cikarmadi. filmde ara olmadigi icin tam zaman veremiycem ama, saniyorum ilk yarisindan sonra film hizlaniyor ve daha da komiklesiyor. ilk yari itiraf ediyorum azcik minnacik bayik gecti, konu tam oturmadi vs. ama sonradan acilip epeeey guldurdu. will ferrell'e efendi baba tipi nasil da yakismis! citir cerezlik, guzel eglendeli bi is olmus. mark zaten adamim^^ filmdeki en favori kisim ise "you got served" kismiydi bence :)) ve patronun anlattigi alakasiz hikayeleri dsajkldsjk

    ızleyin, pisman olmayacaksiniz.
  • cok eglenceli bir film olmus. yurtdisinda yalnizliktan ne yapaciginizi dusunurken izlenilebilecek, filmin basindan sonuna kadar hafif bir gulumseme veya bazi sahnelerde kahkahalarla izlenilebilecek, son 2 sahnede victoria's secret melegi olan alessandra ambrosio'nun da konuk oyuncu oldugu film.
  • gectigimiz hafta baska bir filmin oncesinde fragmanini izleyerek gitme karari alip, az once izlemis oldugum film.

    fragmandakinden cok daha fazla eglenceli bir film oldugunu soyleyebilirim. ozellikle son bes dakikasinda filmin eglencesi tavan yaparak bitiyor.

    keyiflerin bozuk oldugu bir gunde ne yapsam diye dusunuyorsaniz oldukca guzel bir secenek.
  • tv de tanıtımını gördükten sonra 2015 yılı yapımı olduğunu görünce dedim belki kat.cr ye felan düşmüştür. arattırdım 18 yaşından büyük müsünüz diye uyarı verdi meğer aynı adla konulu film olarak serisi varmış. aklınızda olsun aile filmidir beraberce seyrederiz diye ortalıkta açmadan önce kontrol edin .
    eskiden ares de çokca böyle sorunlar yaşardık.dosyanın içinden alakasız şeyler çıkardı.
  • bence bu film 7-8 arası bir rate almalı. aile üzerine inanılmaz güzel bir film. aile filmi komik olmaz ön kabuluyle yaklaşmayın zira ciddi uyarıyorum bir kaç yerdeki espride bir şey içip yerken denk gelmemeniz gerek. güzel göndermelerle dolu, anlamlı bir film olmuş.
  • cok mantikli cok onemli bir konuya esprituel yaklasim olmus. izlenmelik cerezliktir biline.
  • benden de kaynaklanıyor olabilir ama ben aman aman bir anlam yükleyemedim ya da herkesin anladığı göndermeleri anlayamadım. yalnız allah var headshot sahnesinde iyi güldüm. yani tanıma gelirsek: youtube dan sadece o sahneyi açıp izlemenin yeterli olacağını film. diyebilirim.
hesabın var mı? giriş yap