• refli link kasıcam diye ruhunu satıp ponzi projeleri balon gibi şişirmekten ağzı yorulan sözlükçüler patlayınca böcek gibi kaçışmayı iyi biliyor. ehti isimli yazar böyle projelere ponzi diyenlere sallıyordu. bi bildiğimiz var ki diyoruz. günlük %1 ve üzerini veren bu dolandırıcı projelerin uzun vadede hayatta kalması imkânsız. çok basit bir excel tablosuyla 1000 dolarlık yatırım ile 2-3 sene içinde tl milyarderi olduğunuzu rahatlıkça göreiblirsiniz. ha para kazanılmaz demiyorum bunlardan kazanılır. olabildiğince erken girip ana paranızı kurtarıp çökene kadar üstüne hatrı sayılır kâr koyabilirsiniz lâkin ref kasmak için ponzi diyenlere sallamak, risksizmiş gibi göstermek de dolandırıcılıktır.

    şu görseli de bırakayım buraya:

    https://i.hizliresim.com/plnqb7.png

    arkadaşın entrysinden sonra ilk bitconnect sonrasında da davor çökmüştür. lending platform dolandırıcılarına aldırış etmeyin. adamlar kendi affiliate sistemlerini tanıtmak için bile ponzi şemasından yararlanıyor başka söze ne hacet?

    illa ref kasmak istiyorsanız bu işin bi adabı var. uzun uzun anlatıp risklerinden de bahsedersiniz açık bi şekilde verdiğiniz linkin refli olduğunu belirtirsiniz insanlar emeğiniz için sizi zaten ödüllendirir.
  • söylenildiği gibi ponzi çıkmıştır. ben ve birkaç arkadaşımı da ufaktan tokatlamışlardır. bu tür şeylere yatırım yaparken arkadaş tavsiyesinden daha fazlasına ihtiyaç var, dikkatli olmak gerek ortalık çakal kaynıyor.
  • (bkz: akcoin)
    (bkz: akkoin)
    (bkz: akkoyin) çıksın artık dediğim ponzi alanı. dualarla server açılışı, mehteran, tavuk ekmek + ayran 1 liracıdan sipariş edilen paketleri yiyen halk, rabia işaretleri be daha nicelerini gözümde canlandırabiliyorum. öyle bir tokatlama olur ki çağa damgasını vurur. yapın şunu artık be.
hesabın var mı? giriş yap