• yine oynamaya çekinilen oyunlar listesinde olacaktır eminim. bundan önce ikisini de oynamış birisi olarak hem deli gibi bekliyor olacağım ancak satın aldıktan sonra da oynamaya bir o kadar korkacağım. olmaz olsun böylesi!
  • frostbite 2 motoruyla yapıldığı söylenen oyun. tahminimce ocak-mart arasında duyurusu yapılıp sene sonunda çıkacaktır. frostbite 2 olayı ise; tamam motor fevkalade falan ama bu oyunun kendi motoru da gayet güzel ve yeterliydi. motor değişimi atmosferi nasıl etkiler bilemiyorum. umarım olumsuz bir durum olmaz.
  • ign'den bazı bilgiler gelmiş: http://www.bolumsonucanavari.com/…ilgiler-27621.htm

    bu -kesin olmayan- bilgilere göre; güzel bir seriyi yine çok satılsın diye batıracaklar gibi duruyor. korku-hayatta kalma klasmanında yer etmiş bir oyunu bu eklentilerle ( co-op, seri hareket edebilme, insan düşmanlar :s) aksiyona çevirecekler sanıyorum. umarım yanılıyorumdur. zaten temsilcisi az olan oyun türüne zeval gelmese bari.
    ayrıca bu kadar badireden sonra da isaac clarke'ın uzak bir gezegene yerleşip efendi efendi kaynakçılık yapmaması da ayrı bir mazoşistliktir kanımca.
  • ne yazık ki hakkında benim de olumsuz öngörülere sahip olduğum oyun. atmosferin dibine vurulan ilk iki oyundan sonra co-op nedir? resident evil 5'in halini görüp ona mı özendiler bilemiyorum ama bildiğin aksiyon oyunu olmuş bu. bana deseler ki oyunun yüzde bilmem kaçında yanında adam var, amenna. ama drop in-drop out co-op olan bir oyunda ben sesi sonuna kadar açıp kapıyı açtığımda üzerime bir yaratık fırlayacak mı diye tırsamam. beklerim, co-op partnerim açar. o kadar da sadist değilim ya!

    olmamış. olmayacak gibi... keşke co-op için kısa bir campaign yapsalardı tüm oyuna yedireceklerine.
  • co-op olayı zorunlu değil, isteyen single player oynayabilecekmiş (kim istemez), ancak co-op oynandığında bölümlerde normalde olmayan şeylerin olacağı, bu yüzden insanları co-op oynamaya davet edeceği söyleniyor.
  • deli gibi oynamak istediğim ama it gibi tırstıran serinin üçüncü parçası.

    dedikoduları 2 gün önce gözüme ilişti kabustan kabusa koşturuyorum. telefonda ilk oyun çıktığından beri silmediğim jenerik müziği mevcut, az olumlu etkisi olur diye kapak resmini bununla değiştirdim.
  • serinin ilk oyununu pc platformunda bitirmiştim, 2. sini xbox da oynamak nasip oldu, 3.sü de xbox da olacak sanırım, gece karanlıkta yalnızken oynanırsa bu oyun, benim diyen bi çok korku filmine taş çıkartır, o derece gerer ve korkutur adamı.
  • ps3 demosu us psn e düşmüş. muhtemelen bu akşam avrupa psn lere de gelir.

    indirip oynadım ama maalesef pek hoşnut kalmadım demodan. zaten önceden yayınlanan videolarından dolayı bir negatif önyargı ile başladım oynamaya ve oyun bu önyargıyı yoketmeyi başaramadı. korktuğumuz başımıza gelmiş durumda ve ilk 2 oyunda yaratılmış o harika dead space konseptinden baya bi uzaklaşılmış. bi kere ortam eskisi kadar karanlık değil. en karanlık olarak yapılmış bölgelerinde bile her taraf rahatlıkla görülebiliyor. grafik motoru aynı mı bilmiyorum ama genel grafik ve texture kalitesi de dead space 2' den belirgin bir şekilde daha geride geldi bana. ışıklandırma, gölgelendirme falan herşey daha zayıf. aksiyon sahneleri ve qte' ler sanki daha fazla olacak bu sefer. ayrıca böyle bir oyunda ne gerek vardı bilmiyorum ama weapon crafting falan da eklemişler. bu tip, özellikle crafting e dayanan yenilikleri normalde desteklerim ama bu oyuna bu olayın eklenmesi yanlış karar bence. oyun atmosferinden koparıcı bir etken olacaktır bu işlerle uğraşmak.

    genel olarak ilk 2 oyunu ilk oynadığımda veya demosunu oynadığımda yaşadığım heyecanın yarısını yaşatamadı ds3 demosu bana. tabi ki ismi gereği çıkınca alıp oynanmayı hakediyor ama oyunun full sürümünde çok çok farklı güzellikler olmazsa eğer serinin kalitesinde büyük bir geri adım atılmış gibi duruyor.
  • http://www.youtube.com/watch?v=fetr-o4y-7a
    http://www.youtube.com/watch?v=vhoucnu5_y0

    bi serinin içine bu kadar sıçılabilir. nerde o ilk iki oyunun kasvetli boğucu atmosferi nerde bu call of'tan bozma oyun. bir de 2. oyuna aksiyon diyorlardı, o aksiyonsa bu ne acaba. korkmak için oynanacak bi oyun değil. gerilim bile değil.
hesabın var mı? giriş yap