• dead space downfall gibi dead space 2 arifesinde oyuncuları ısındırma açısından keyifli bir anime/animasyon kırması film.

    http://www.imdb.com/title/tt1711366/

    --- spoiler ---

    ishimura aslında ölüymüş lan...

    --- spoiler ---
  • ishimura olayı ve sonrasında aegis7 gezegeninde olan olaylara ışık tutan film.aynı zamanda olayların nasıl sprawl uzay istasyonuna sıçradığını da açıklıyor.dead space 2'ye başlamadan önce bir gözatmakta sonsuz fayda varmış diyorlar.
  • her karakterin başından geçenleri farklı yönetmenlerin çektiği izlenimine kapılarak izlediğim, konusu ve akışı iyi, 10 üzerinden 7 verebileceğim hatta tavsiye edebileceğim güzel bir animasyon.

    ayrıca bence mike disa'nın en iyi filmidir. http://www.imdb.com/name/nm1918538/
  • --- spoiler ---

    milleti sorguya ceken eleman lex luthor, dolayisiyla michael rosenbaum cagrisimi yapmaktadir.

    --- spoiler ---
  • filmin en büyük hatası 2 farklı animasyon tarzı kullanması. ana hikaye 3d animasyon olarak ilerlerken, flashback hikayeleri 2d animasyonla (her bir flashback tamamen farklı stillerde 2d animasyon, yani birisi anime gibi ama ötekisi dc'nin animasyonları gibi) devam ediyor. benim tercihim (bkz: dead space downfall)'da olduğu gibi 2d animasyon olması yönündeydi.
    son derece sıkıcı hikayesi flashback'ler sayesinde kurtarılmaya çalışılınmış ancak oda işe yaramamış. tamamen vakit kaybı. bunu izleyeceğinize ''dead space: downfall''ı bir daha izleyin. en azından aksiyon dozu ve gore öğeleri ile size daha fazla keyifli vakit geçirtir.
    cidden bu filmi zar zor bitirdim. sanırım bir daha hayatta izlemem. 4/10
hesabın var mı? giriş yap