• sözlügün yeni trollerinden.
  • cogu fenerbahceli "insan" gibi troll olan yazar. ayrica cok basarisiz entryleri ve cok basarisiz bir nick'i olan yazar. sanirim göz rengini belli etmek filan istemis. cok kendini begenmis sanirim.
  • uzun sohbetlerin adamı.
  • malın önde gideni ve bayrak sallayanı... hayatından çıkardığı insanlara karşı çirkefleşmediği için mal. çünkü bu insanlar karşılarında çirkef bir insan görmeyince kendilerini haklı sanıyorlar. insanlara değer verdiği için mal. çünkü bu devirde herkes bencil olmuş. sen kendini sevmezsen kimse seni sevmiyor. kadınların peşinde "seks" diyerek koşmadığı için mal. çünkü kadınla seks muhabbeti etmezsen, peşinde koşmazsan adın "gay"dir. insanlara yardım etmeye çalıştığı için mal. çünkü bir insana yardım etmeye çalışıyorsanız, iyi niyetle yaklaşıyorsanız size güvenmiyor ve ışık hızıyla sizden uzaklaşıyor. dürüst olduğu için mal. çünkü insanlara hiç yalan söylemeseniz bile bu devirde nsanlar dürüst olmadığınız düşünüyor. oysa mantıklı yalanlar söylersen, senden kralı yok bu hayatta. en önemlisi bu olayları ve sonuçları bilmesine rağmen kendi doğrularına ve düsturlarına sıkı sıkıya tutunduğu için mal. bırak arkadaş şerefmiş, haysiyetmiş, onurmuş, dürüstlükmüş senin neyine. insanlar ne istiyorsa onu ver ellerine...
  • (bkz: kızların evlenme planı yaptıklara erkeğe vermemesi/#28413861) entrysiyle şahane bir tespit yapıp güldürdü beni .

    ek: aklıma geldi de yazayım dedim , sözlükte tanıdığım en terbiyeli yazarlardan biri.
  • bazı sözlük yazarlarının sandığı gibi cemaate veya başka kurumlara toz kondurmama gibi bir niyeti olmayan yazar. adı geçen cemaatten zerre kadar hazzetmediği gibi onu bol miktarda eleştirir de... arada şöyle bir nüans var yalnız: insanların yaptıkları boktan icraatları eleştirir. yapmadıkları boktan icraatların ise onlara mal edilmesine karşıdır. bu yüzden ne cemaat çevresinde, ne de başka çevrelerde sevilmez bu yazar. çünkü insanlara gerçekleri söylediğiniz zaman size karşı cephe alıyorlar.

    kısacası anlatmak istediğim olay şu: siyasi, dini, sosyal ve kültürel her tür yanlışlığı eleştirin ve hakkınızı sonuna kadar arayın. ama siz, arkadaşlarınız ve çevreniz diğer insanların hakkını yiyip her tür dürzülüğü yaparken "ama ..... da böyle yaptı" deme lüksünüz yoktur. şerefsizliğin derecesi yoktur. birisi sizden daha şerefsizse bu sizin şerefsizliğinizi aklamaz. başkası da insanların hakkını yiyorsa bu sizin de yemenizi mazur göstermez.

    ben 8 senede 6 farklı işte çalıştım ve hiçbirinde torpil yaptırmadım, insanların hakkını yemekten korktum. herhangi bir siyasi oluşumla bağlantım olsa yıllarca işsiz gezmezdim. kimseye eyvallahım olmadan ekmeğimi kazanmak için çabaladım. benim ve benim gibilerin emekleriyle kazanmak istedikleri ekmekleri ellerinden alan her tür şerefsizin allah bin türlü belasını versin. (adının cemaaaaaaaaaaaaat veya başka şey olması hiç farketmez.) yok ezilmiş ırkmış da cartmış da curtmuş. biz de yıllardır sürünüyoruz amk. ama kalkıp da hiç kimsenin hakkını yiyip, ondan sonra da boku başkasına atmaya kalkmadık. yalnız şu var: benim tepkim şerefsizleredir, herhangi bir ırka değil. sizin "ezilmiş ırk" dediğiniz insanlarla ben yıllarca çalıştım. içlerinde inanılmaz dürüst insanlar da tanıdım. benim tepkim her tür ipneliği yaptıktan sonra bir de kendini ezilmiş gösteren şerefsizlere...

    edit: ilgili nickaltını yazan yazar, terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesi ile uçurulmuş...
  • hayalimdeki bele sahip yazar. kıskandım.
  • duzenli sevisebilmesini diledigim badim. asdfghjkl
  • adamın hasıdır ve en delikanlısıdır. ;)
hesabın var mı? giriş yap