• bir mahkuma sağlanan ayrıcalıktır.
    habere göre dünyada ilk kez bir mahkum cezasını çekerken filimde rol almıştır.
    haber
  • kime yapılmışsa yapılmış olsun, (bkz: grup yorum) un şu an tutsak olan gitaristi (bkz: muharrem cengiz) in de albüm kayıtlarına katılabilmesini sağlaması gereken ayrıcalık.

    edit: küçücük cümlede imla hatası yapmışız.
  • (bkz: akp hukuku)
  • can dündar'la cezaevinde belgesel çekilmesinin önünü açacaktır. dimi bakan amca?
  • deniz seki suçu ile can dündar suçunu aynı kefeye koyan arkadaşlar ne kullanıyor o kafadan istiyorum cezaevlerinin de bir hiyerarşisi var a b c d e f gibi açık var kapalı var suç var suç yapmayın bu kadar yahu tamam can dündar 'ı kötü yapmaz bu ama eşit değil şartlar biri devlet suçu diğeri yasak madde kullanım ve temini biraz kafa istiyorum insan kafası hani içi dolu olanlardan please
  • tartışmaya açık konudur. içeriye yanlışlıkla dahi olsa bir avukatın ya da savcının cebinde telefon giriyorsa, durum infaz koruma memuru tarafından fark ediliyorsa ve oradaki kişiler bu durum yüzünden sayfalarca ifade verip mahkemede kendini aklamaya çalışıyorsa, deniz seki için ceza evine set kurulması lahana turşusudur. kanunlara aykırıdır, memura ayıptır, terbiyesizliktir.
  • yeni türkiye'nin sağladığı avantajlardan sadece biri. eski türkiye'de zavallı uyuşturucu satıcılarına kötü davranılırdı. şimdi öyle mi ?
  • arkadaş başkalarından farklı naptı da bu kadın bu kadar kafayı taktılar! en kısa zamanda çıkmasını diliyorum oradan, dizi çekmişler hapishanede, sanırsın ilk, değildir merak etmeyin! ya lütfen gidin işinize gücünüze, buradan hüsnü denen şeye tüm intizarlarımı gönderiyorum ayrıca!
    cengiz semercioğlu; ayıp diyorum sana da, can dündar'la röportaj yapacaksanız daha fazla uğraşın madem, şu kadın üzerinden yürümeyin mesleğinize, kınıyorum sizi de!

    edit: artık neye muhalefet edeceğini şaşıranlar için;ne dünya ne ülkede ilk defa olmadığının açıklamasıdır*.

    http://www.sozcu.com.tr/…y/?post_id=85917&cat_id=12
  • nerede okudum hatırlamıyorum ama bir köşe yazarı zamanında deniz sekinin yanına kalem kağıtla bile alınmadıklarını bu yüzdende orada ki yetkililerle uzun süre tartışma sonucu zor bela içeri soktuklarını ve ardından atv nin kağıt kalemi bırak direk set kurmasına nasıl izin verildiğini sorgulamıştı. ben şahsı adıma şaşırmadım neden şaşırayım ki? bunu yapmaya çalışan fox tv olsa mesela %99,99 izin verilmeyecekti diye tahmin ediyorum.

    edit : link arkadaşım hatırlattı:

    cengiz semercioğlunun bir yazısıydı; yazı linki
  • anasını öpseler "olsun ama babam yoktu o yüzden beni düşündü de öptü" diyecek kadar haysiyetsizleşenler hala bunu savunmaya gelmemiş enteresan.
hesabın var mı? giriş yap