• çok büyük marifet.
    https://twitter.com/…sol_/status/455410595266064384

    alenen hırsızlık, yağma, soygun lan bu. kamulaştırmaymış. ananızı kamulaştırın ananızı.

    eşit: başlığın bu şekilde açılma nedeni kendilerine devrimci, yaptıklarına kamulaştırma demeleri. ben onların dediğini aktardım.
  • fakir vatandaşlarımızın sucuk yemesini sağlayabilecek eylemdir. ceza kanununa göre suçtur aynı zamanda.

    şehzade milyon dolarları sıfırlarken tepki vermeyen '' bazı '' insanlar, marketteki sucuklar sıfırlanırken göt deliğini parçalarcasına haykırıyor.

    masrafları uganda cumhuriyetinin bütçesinden karşılandığı halde, cuma namazına helikopterle giden insana verilmeyen tepki bu olaya veriliyor.

    bir mahalle bakkalına zarar verilseydi üzülürdüm ama bütçesindeki sıfırları sayamadığım bir market zincirinin aldığı bu çok küçük zarar karşılığında kusura bakmayın üzülemiyorum.

    edit: ilgili başlıktaki neredeyse bütün entry'leri okuduktan sonra bazı noktaların altını çözmek istiyorum ısrarla anlamayanlar için.

    ben ''fakirler sucuk yer'' diyerek olayı meşrulaştırmaya çalışmadım, hatta daha 2. cümlemde olayın kanunen suç olduğunu belirttim. bu kanunen meşru olmayan olayın, olası doğal sonucundan bahsetmeye çalıştım.

    birilerinin milyar dolarları cebe yuvarlaması olayı da bu olayı kanunen meşru hale getirmez. sırf ''kendinden'' diye yaptığı meşru ve doğal olmayan işleri, görmezden gelen ''bazı'' kişilerin bu olaya anlayamadığım bir şekilde aşırı hassasiyet göstermesine anlam veremedim. zararın ne kadar olduğunu bilmiyorum ancak bir kaç ayda telafi edilmeyecek bir zarar olduğunu zannetmiyorum.
  • bildiğin hırsızlık. yapanlar da orospu çocuğudur kesin.

    not: gg sebebiyle ispikleyen kardeş, güvenlik kameralarını hesaba kattınız mıydı? yakalanmayın sonra. bir sabah ansızın geliverir polis amcalar.
  • niye bu kadar tepki çektiğini anlamadığım eylem. sonuçta dia-sa değil de bim olsaydı hepimiz mutlu olacaktık. yeme beni osman.
    (bkz: bim forever)

    edit: yok, fotoğrafa bakınca ne kadar salak bir eylem olduğunu fakettim. hiç bir politik değeri de yok zaten. ama bim olaymış iyiymiş.
  • suçtur. alenen. milyon dolarların iç edilmesi de suçtur bu da.

    kadınların tecavüz edilerek öldürüldüğünü gösterip sadece dövmenin görmezden gelinmesini söylemekle aynı şey bunu savunmak.
  • yağma suçunu teşkil eden eylem.

    olayın devrimcilikle ne ilgisi var onu çözemedim.
  • bu ülkede hiç bir siyasi fikirde olmadığı gibi solun da adam olmayacağının göstergesi olan eylem.

    abi cidden sizden bir cacık olmaz bak valla. orada o malları dağıttığınız 3-5 kişi allah razı olsun diyecek ama yarın bir gün televizyonlara çıktığınızda sizi televizyondan izleyenler ne tepki verecek? hiç düşünmeyin ben söyleyeyim: "anuna godumun dinsiz gomunistleri, banka taşladıkları yetmedi şimdi de hırsızlığa başladılar." ülkenin ileri gelenleri çıkacak "bakın bu bir avuç çapulcu etrafa zarar vermekle yetinmediler şimdi de hırsızlığa başladılar. bunları halkımız görüp sandıkta en iyi cevabı vermiştir."

    lan zaten halk size inanılmaz bir ön yargıyla bakıyor ve sizi sevmiyor, siz de kendinizi halka sevdirmeye çalışmak yerine nasıl daha çok nefret ettiririz diye uğraşıyorsunuz. harbiden allah akıl fikir versin size.

    dip not: siyasi bir yönelimim yoktur, takım tutar gibi parti/siyasi düşünce tutulan bu ülkede bir siyasi yönelime yönelecek kadar kafayı yemedim çok şükür.
  • solu, solculugu gotunden anlayan bir memleketin devrimcilerinin gerceklestirdigi eylemdir.
  • başıma bir şey gelmeyecekse yoksul mahallelere örnek olmasını dilediğim eylem.
  • halbuki bime gitseler ceplerindeki bozuk paralarla bimi satin alabilirlerdi. ne gerek vardı yahu

    (bkz: viral reklam)
    (bkz: siktimin trolleri)
hesabın var mı? giriş yap