• edit: (bkz: 28 haziran 2016 atatürk havalimanı patlaması)
    (bkz: lanet olsun yezide)

    kilicdaroglu'nun seviyeyi bir tik yükseltmesi olayi. ic anadolu halkinin bekledigi sanirsam bu olmali.

    "dünya lideri diyorlarlardı, işte diktatör bozuntusu, tükürdüğünü böyle yalatırlar. gazze'ye ablukanın kaldırılması şartından vazgeçmeyiz dediler, vazgeçtiler. size gazze anlaşmasını 7 maddeyle anlatayım:

    1- israil'in yazılı bir özür mektubu yok. gerçek anlamda özür var mıdır yok mudur bilmek istiyorum.

    2- ölenlerin ailelerine tazminatı israil kabul ediyor. ama askerleri için davaların durdurulması şartını koştu.

    3- insani yardımların aşdot limanında denetlenmesi şartı var. bu israil'in gazze ablukasını kabul etmek demektir. ablukayı meşru hale getiriyor.

    4- anlaşma ile türkiye, israil'in gazze üzerindeki egemenliğini de kabul ediyor.

    5- 20 milyon dolarlık tazminata karşılık, israil kendi doğalgazını türkiye üzerinden avrupaya taşıyacak.

    6- israil'in nato'ya girişine türkiye resmen izin verdi. mavi marmara'dan nerelere geldik.

    7- türkiye filistin ile ilişkilerini, israil'in istediği ölçüde yürütecek.

    bu anlaşma bir teslimiyettir. bunlar her türlü tavizi verir."

    edit: imla.
  • türkiye politikasının geldiği seviyesizliği gösterir. yarın öbürü çıkıp buna küfreder falan. sağduyudan, insanlıktan anlamayan adamların toplumun büyük bölümünü arkalarından sürüklemesi sonucu onlar gibi olmayanları da maalesef kendilerine benzettiler. emre mor - burak yılmaz fotoğrafı işte böyle böyle topluma işlendi.
  • abi bu adam kaç zamandır parti başkanlığı yapıyor ama yok hala türkiye cumhuriyeti insanının ne yapıda olduğunu çözememiş gibi. yani bu tavır sadece sana oy vermiş olanların yine seni desteklemesine neden oluyor. anlattıkları çook çok doğru ama bizim anadolu insanımız o tükürdüğünü yalatırlar sonrası dinlemiyor işte cumhurbaşkanına hakaret etti kafası falan. oyda bu kesimden geliyor yapacak bir şey yok.
  • bu açıklaması ile kendisinin yaşadığını öğrendim. ana muhalefet lideri falan kendisi, ne güzel siyaset yapıyor öyle. sanırım ücret de dolgun sittin senedir orada durup 1 tane bile secim kazanamadığı halde gitmemek büyük başarı. bahçeli yi indirdiler gibi bakalım bu kasetçi başkan a sırane zaman gelecek de adam gibi muhalefet görücez.

    tanım: mahalle ağzı açıklaması
  • ayağı tökezlese çığın altında kalacaklar. sonları yakın, korkuyorlar.

    tanım : (bkz: cok guzel hareketler bunlar)
  • diktatör vb. kelimeler anadolu insanının zihninde karşılık bulmaz, havada kalır. bu yüzden, tükürdüğünü yalamak gibi insanımızı düşündürecek ve çok kolay akılda kalacak maddeler halinde sıralanan rezillikler, sırf diktatör zorlaması yüzünden ziyan olacak.

    lakap takılacak ise, ya islami ya da anadolu kültüründen apartırmalı. hoşunuza gitmese de, yol bu. bazen ne dediğinizden ziyade, nasıl dediğiniz önemlidir. televizyonu açın ve akp taraftarlarının nasıl karşı tarafın sözlerini önemsizleştirdiğini, nasıl konuyu manipüle ettiğini görün.

    sadece ''recep'' veya ''tayyip'' demek bile daha etkili kılardı cümleyi. kısfet.
  • bir kemal kılıçdaroğlu beyanı.

    kendisi dış politikada ne söylediyse haklı çıktı.akp, her seferinde tükürdüğünü yalaya yalaya kılıçdaroğlu'nun dediğine geldi.

    açın bakın arşivler ortada. zorunuza gitmesin yani. az bile söylemiş kemal abim.
  • coca-cola'yı çöpe döken adamlar için hiç bir anlam ifade etmeyen açıklamadır.

    hayır ne var yani bu kadar akılcı konuşacak, tane tane derdi anlatacak ne var? propoganda böyle yapılmaz ki!

    ey kardeşlerim bu adamlar filistinli müslüman kardeşlerimize zarar verenlerle aynı sofradan yemek yemiyor, yemeği önlerine koyuyor de. filistin'de akacak her damla kanın arkasında akp var de. ne bileyim yani popülist söylem geliştirmek bu kadar zor olmasa gerek.

    adam ablukanın ne anlama geldiğini bilmiyor sen de liman denetlenmesi aslında bunu resmileştiriyor diyorsun. adamın bu cümleden anladığı tek şey akp'nin bu adamlara yardım ettiği, ablukayı kaldırdığı. bu iş böyle olmaz. türkiye'nin gönderdiği malzemeleri kimse denetleyemez diyeceksin ki halkta karşılık bulsun.
  • oy oranını arttıramayacağının farkında olduğundan sokak ağzıyla konuşmaya devam ediyor. müthiş vizyon.
  • neden tutuştu ki etekleri şimdi?
    etkisiz eleman konuşsun dursun. yazık ya:)
hesabın var mı? giriş yap