• en tehlikeli olarak bilinse ve yayilmaya calisilsa da aslinda kulaktan sonra en guvenli piercinglerden bir tanesidir. ancak profesyonel biri tarafindan ve hijenik bir sekilde yapilmasi gerekmektedir. ve tabii piercing yapildiktan sonra da temizligi ve bakimi konusunda hassas olunmasi gerekir.
  • yaptirdiktan sonra dilin sismesiyle beraber 15 gün boyunca dogru dürüst yemek yiyememenize ve hebele diyerek ortalikta gezmenize neden olan, fakat dilin sisligi indigi vakit, dilin sisecek olmasi nedeniyle, ilk takilmis olan uzun küpenin yerini kisa küpeye birakmasiyla, oynamasi bir hayli zevkli, insanlarin igrencsaaaan tepkileriyle her daim karsilasmaya hazirlikli olunmasi gereken, ve bir süre sonra, "bu ne be, eeh eytere bea" diyerek çikartilan, hevesi alindiktan sonra manyak miyim neyim diye de düsündürten hede. ayrica topu agiz icinde fazla saga sola daldirmak neticesinde (bkz: dis kirma yöntemleri)
  • tamamen iyilesmeden dildeki kupeyle oynamak cok sakincalidir. zira dili yirtabilirsiniz, bunun sonucunda yara olusabilir ve cok izdirap cektirebilir. deldirdikten sonra agiz temiz tutulmali, en ufak bir yiyecek bile tuketildikten sonra disler fircalanmali ve agiz gargarasi ile temizlenmelidir. ayrica ilk bir hafta ila 10 gun surekli tuzlu su ile gargara yapilmalidir. sigara icen bir insan icin yapilabilecek en uygun sey ise dildeki yara iyilesene kadar sigarayi birakmak, ya da her sigaradan sonra disleri fircalamayi goze almaktir.
  • cıkarıldığında hemen kapanan bir piercing dir.
  • öpüşmenin zevkini arttırdığına inanılan piercing çeşidi
  • çikardiktan sonra "ay bakiim izi kaliyo mu" ya da "simdi dilinin ortasi delik mi yani" sorularina maruz kalacaginizi da önceden bilmeniz gerekir, cevap vermek gerekirse "dilin üstünde izi kalmiyor, sadece alt kisminda, deligin oldugu yerde bir beyaz nokta kaliyor", "hayir dilimin ortasi delik degil, bir sey içerken ordan akmiyor, igrenclesmeyin, aninda kapaniyor".
    (bkz: oh be)
    (bkz: okudugumuzu anladik mi)
  • bilimum cinsel sorulara maruz birakilan piercing cesidi.en az aciyan piercing modeli ayrica.disciye gidildiginde dis hekiminin "ac aazini" dedikten sora gozlerinin faltasi gibi acilmasina sebep olan ve bu yuzden disciye gitmeden once*cikarilmasi gereken aparat*
hesabın var mı? giriş yap