• dimes'in ürettiği müthiş içecek. starbucks ile neredeyse aynı aroma.

    öz olduğu için kafanıza göre su miktarını, öz miktarını ayarladığınız için güzel bir denge yakalayabiliyorsunuz. tavsiyesi ise 1 birim öz, 3 birim su şeklinde. bu yaz buna taktım. eve bol bol depolayacağım, umarım üretimden kalkmaz.

    edit: ekşi beğenmeme timi yine iş başında, tadını beğenmeyenleri anlarım ama yok evde limonata yapın daha güzel olur falan bilmem ne. arkadaşlar tabii ki hepimiz farkındayız evde biraz lime biraz su, biraz da nane bundan çok daha güzel olur. sağlıksız onu da biliyoruz, siz evde sürekli detoks suları içiyorsunuz tamam. dünyadaki en güzel şey değil tabii sadece kolay hazırlanıyor sıcakta gidiyor işte, kasmayın bu kadar ya.
  • starbucks bunu litresi 200-300 liradan niye satışa çıkarmadı hala?
    manyak bir ürün.
  • biraz votka, biraz portakal suyu ve buzla leziz bir uyum yakalıyor.

    tek kusuru fazla şekerli gibi, ölçeği çok kaçırmayın. afiyet olsun.
  • adamlar içecek ile fantazi yapmaya başladı...
  • piyasadaki lime şuruplarının biraz daha seyreltilmiş halini bekliyordum fakat beklentimin üstünde çıktı. biraz nane ve tonik eklendiğinde rom, cin gibi içkilerle pratik tatlar yaratılabilir.
  • uzun zamandır merak ediyordum. getir ya da yemek sepeti siparişlerimde geldi mi diye kontrol ediyordum. geçenlerde kardeşim bir siparişin üstünü tamamlamak için almış. az önce denedim bu ürünü. cidden starbuckstan daha lezzetli. bir dilim lime, azıcık limon suyu ve biraz buz ekledim. bire üç iyi bir oran. çok lezzetli oldu bolca yedekler, bu yaz buna dadanırım gibi duruyor.
  • getir'de tesadüfen görüp aldığım, bana "bir daha asla starbucks'tan cool lime almayacağım" dedirtecek kadar sb cool lime'ına benzeyen içecek özütü. bayıldım, fiyat performans resmen. 1 küçük kutudan* 5 bardak içecek çıkıyor. tadı muhteşem... bu yaz stoklarım nasip olursa... tek temennim infu tayfanın bunu da şişirip* fiyatını 50 tl'ye çıkarmamaları...
  • çok övüldü diye denedim, hiç beğenmedim. öksürük şurubu gibi geldi bana, kokteyli 1 tane zor içtim. hoşuma gitmedi.
  • arayıp bulamamaktan dolayı sinirlerimi hoplatan ürün. oyunculara reklam için devasa bütçeler ayırıyorsunuz, bir dağıtım işini yapamıyorsunuz. migros, bim, a101 gibi zincir marketlerle anlaşmak varken gidip yerel marketlere gönderiyorsunuz.
  • starbucks ile aynı olmasını istiyorsanız. o zaman aynı şeyleri yapmanız gerekiyor.

    genişçe bardak starbucks gibi

    içi bol buz starbucks gibi

    1/5 oranında özü kat (extra öz istiyorsan 1.5/5 e çıkar oranı)

    (shakele)

    taze nane ve 1 tane limon dilimi at.

    birde öyle için bakalım. starbucks da sikilmeye bir daha gerek kalmayacağını anlarsınız.
hesabın var mı? giriş yap