• ingiltere menşeli bir cilt bakımı markası.
    maskeleri, cilt temizleyicileri, göz kremleri ve kapatıcıları, gece kremleri, dudak balmları var.
    ben aydınlatıcı face scrub'ını aldım. kokusu hoş, mentollü bir etkisi var, performans olarak da beğendim.
    ama sanırım en sevdiğim yanı pin-up tarzı ambalaj tasarımı oldu.

    http://www.dirtyworksbeauty.com/
  • ben bu ambalajları yerim ki. türkiye'de gratislerde uygun fiyata bulabilirsiniz
  • internette nereye baksam el kremi öve öve bitirilemeyen marka. çok kuru ciltli biri olarak dedim bu işte bir keramet vardır heralde, edineyim ben de hemen. sonuç, tüm mucize etkisi yarattığı iddia edilen ürünlerde olduğu gibi yine hüsran.

    çok kuru ciltli olduğunuzda elinizi yıkadığınızda hatta suyla temas bile ettiğinizde ellerinizi hemen kremle nemlendirmeniz gerekiyor. bu markanın el kremini kullandığınızdaysa 1 dakika gibi kısa sürede sanki hiç krem sürmemiş gibi oluyorsunuz.

    kremleri ve maskelerindense kirpik kıvırıcı ve makyaj çantalarını öneririm. gratis'lerde en çabuk biten ürünleri de makyaj çantası ve hanging wash bag isimli kapı arkasına asılabilen ve aynı zamanda çanta haline getirilip taşınabilen organizer.
  • the balm tadında ambalajlara sahip ve yine gratis'lerde satışta olan kozmetik markası. şu ana kadar aldıklarım ayak bakım seti ve yüz maskesi idi. iki üründen de memnun kaldım.
  • bir indirim furyasından küçük tüp içerisinde satılan bir göz kremini almıştım. bende yanma yaptı. işte güyya aydınlık veriyormuş, şişliği ve halkaları azaltıyormuş. el kremi olarak ömrünü tamamlayacak artık.
  • biraz benefit çakması olsa da (benefit'in alt markası olduğundan şüpheleniyorum), yüz temizleme suyu ve kil maskesine bayıldığım marka. temizleme suyu hyaluronik asit içerdiği için pek şöndür.
  • tek kelime ile dandik. makas, cımbız, kalemtraş gibi ürünlerinden uzak durun. cicili bicili yapılmış ama tamamen işlevsiz şeyler. ayrıca çalışmadığını söyleseniz bile "aaaaa paketi açmışsınız amaaağ" diye değiştirmiyorlar. en iyisi bildiğinizden şaşmayın.
  • yaklaşık iki aydır serumunu kullandığım marka. yatmadan önce cildimi nemlendirsin ve yatıştırsın diye uyguladığım ve oldukça memnun kaldığım ürün. üzerinde yazılı olan vaadlerini gerçekleştiremez bekli ama günlük cilt bakım rutininde hafif yapılı, yağlılık hissi brakmayan nemlendirici, yatıştırıcı niyetine kullanılası ürün.
  • we test on people not animals diyerek gönlümü kazanmiş kozmetik firmasi.
  • güzel tasarımlı ama kullanışsız bir tırnak makasını kullandığım marka. geçen gratiste gördüm. normalde trim kullanıyorum ama tasarımı hoşuma gitti aldım. fakat açısında bir tuhaflık var sanırım, kestikten sonra tırnaklarımın ucu kırılıyor, bir tuhaf oluyor.
    demem o ki bildiğinizden şaşmayın. diğer ürünlerini denemedim ama tırnak makasını beğenmedim.
hesabın var mı? giriş yap