• gün geçmiyor ki diyanetin yeni bir skandalı olmasın.
    bu da sonuncusu buyrun...

    http://www.mynet.com/…seytanlar-yemek-yer-3669222-1

    bu diyanet bu saçmalıklar için milyonları hiç ediyor ya, yazık bu ülkeye...
    asıl şeytan sol elle yiyen değil, haram yiyenlerdir. ama diyanet bu işlere girmez tabi.
  • oğlum hani melekler yemez, içmez, uyumazdı lan?

    orta çağ’a ait bir açıklama.

    editto: bazı uyarılar aldım, şeytan melek değil cin grubundan diye. ne farkeder? cinler yemek mi yiyor? ne yiyorlar? mesela mutfak masrafları aylık ne tutuyor? veganlar mı yoksa et balık allah ne verdiyse mi? ben şeytanın default yaradılış şekline bakarım. ne diyor: meleklerden adem’e secde etmelerini istedik, şeytan etmedi. yani şeytan da aslında bir melekti. sonradan tenzili rütbe almış olması melek olduğu gerçeğini değiştirmiyor. ne yani rütbesi düşünce mide mi monte edildi yemek yesin diye? diyanetin bu saçmalıkları garibinize gitmiyor da benim yorumum mu gitti?
  • çüşş artık çüş denilesi açıklamamsi. demek seytanin aklina gelmez falan derken de solak olan seytanin zekasindan dem vuruluyordu, hmm...

    (bkz: şeytanın beynin sağ lobunu kullanması)
  • ben şimdi yazı yazmak hariç sağ ve sol elimi eşit kullanan biriyim. özellikle, tavuk kanat olsun, parça tavuk olsun bunları sağ elimle yiyemem. ee bazen çatalı da sol elimle kullanırım. buna kim karışabilir? kimse...
  • adamın sağ kolunu kepçeyle kopartıp şeytan eylemişler demek.

    (bkz: veli saçılık)

    tweet
  • diyanetin asıl adı (bkz: işsizliği yayma kürsüsü başkanı) olması gerekiyor aslında. ki şeytanın da işi gücü yok sen sol el yedin sen ekmek arası tantuni yedin secere tutacak.
    vergilerin nereye gittiğini görmek gerçekten çok acı.
  • tanrı kullanmayacağımız şeyleri yaratmaz mı? evet sayın seyirciler. din hakkında bir bilgisi olmayıp yine orasından burasından sallayan biri daha. sen götünü yıkarken bütün temizliğini tek elinle mi yapıyorsun?

    hem bu fetva müslümanları ilgilendiriyor. sen müslüman değilsen sana ne? sen götünü yıkadığın elinle yemeğini ye, afiyet olsun.
  • karikateist
    diyanet fetvası: "sol elle şeytanlar yemek yer."
    sağ eli olmayan insan ne yapacak peki?
  • ben iki elimi de kullanabiliyorum. mesela bıçakla kesilecek şeyleri solla yapabiliyorum, yerken sag kullaniyorum gbi.

    yarı şeytan mı oluyoruz şimdi? yarı melek miyim?
  • isterseniz solak olun fetva geldiyse yapacak bir şey yok. sağ kolunuz olmasa bile farketmez sol elle yemeyeceksiniz aç kalacan ama diyanetin fetvasına uyacaksın. açlıktan ölmen gerekiyorsa öleceksin ama o sol eline muhtaç olmayacaksın.
hesabın var mı? giriş yap