• russell t davies, steven moffat'la (evet, coupling'in yaratıcısı) bizi başbaşa bırakarak senaryolardan elini eteğini çekmiştir.

    --- spoiler ---

    david tennant'la birlikte aynı anda diziden ayrılmaları da 2010'da ne olacak bu dizi tartışmalarını beraberinde getiriyor tabii ki.
    (bkz: #17438117)
    --- spoiler ---

    ayrıca davies'in ayrılışıyla ilgili yazısı:
    http://www.telegraph.co.uk/…leaving-doctor-who.html
  • --- spoiler ---

    son crismis specialiyla ibne gibin pust gibin (sevmedim simdilik) yeni bir doctora kavusan dizi hayirlisi bakalim..

    --- spoiler ---
  • çok kötü bir finalle aramızdan ayrılan onuncu doktorun* yerine gollum'un geldiği dizidir. yine de steven moffat seçmiş vardır bir keramet diyorum.
  • --- spoiler ---

    diziye çok şey katan koskoca bir david tennant efsanesi, 2009'la aynı gün sona erdi.
    yeni ve korkunç genç doktorumuz matt smith, hayırlı olsun.

    --- spoiler ---
  • muhteşem tennant'ın gittiği yerine tanımlanamayan bir objenin geldiği efsane dizi. onbirinci doktora alışırsın diyorlar, hadi ordan diyorum. göreceğiz.

    ve buyrun tennant'a veda...

    http://doctorwhotv.co.uk/goodbye-ten-1478.htm
  • david tennant gittikten sonra daha da izlememeye karar verdiğim dizi. sanırım russel davis ayrılmaya karar verdiği için tennant da diziden ayrılmış. aslında kendisi de bu kadar yakıştığı bir rolü bırakmak istememiş diye duydum.

    ne kadar doğru bilemem ama, bbc resmen kendi bacağına sıktı. gerçi christopher eccleston da bu rolde iyiydi. onu da severek izledim, onun açtığı yolda tennant mükemmeldi. keşke gidebildiği kadar gitseydi, ama olmadı. artık yeni gelen allame-i cihan olsa, daha da izlemem.

    ama ben yine de ümitliyim, şöyle ki

    --- spoiler ---

    hatırlarsak doktor'un bir de, tam olarak doktor olmayan kopyası oluşmuştu, o kopya paralel evrende kalmıştı. ben o kopyanın gün gelip, david tennant'ı geri getirmek için kullanılacak olmasını umuyorum, istiyorum, göreceğiz.

    --- spoiler ---

    velhasıl, tennant olmadan doctor who eski keyfi vermez.
  • matt smith'e bir şans verilmesi taraftarı olduğum dizidir. çocukcağız daha 20 sn göründü görünmedi, bütün dünya takla attı. yayınlanan 5. serial trailer'ı itibariyle de kendisi umut verici gözüktü gözüme. özellikle "trust me, i'm the doctor" dediği son karede kendisine inandım, güvendim, ümitlendim. son olarak belirtmek isterim ki kendisini steven moffat yüzlerce kişi arasından seçmiştir ve steven moffat'a karşı geleni allah taş yapar.
  • yeni doktorumuz matt smith role yakışabilir, ancak david tennant çıtayı öyle bir yere koymuştur ki, steven moffat değil kralı gelse daha da memnun olacağımızı sanmıyorum. güzel olur süper olur bir şey diyemem, ama ne zaman 10. doktordan bahsedilse içimiz cız edecek, önemli olan da bu.

    matt smith'in göründüğü kısa zamanda, bana fazlasıyla david tennant taklidi gibi geldi, ayrıca yanına lolita kıvamında bir hatun da bulmuşlar. dizi bu sayede iyiden iyiye aşk dizisi kıvamına girebilir, ha steven abimiz belki kalite katar, daha güzel senaryolar yazar tamam, ama bir düşünün eğer david tennant-steven moffat ikilisi olsa idi neler olurdu.

    tennant arkadaşı olan russell t. davies sebebiyle diziden ayrılıyor, yani sanırım herkes aslında onun rolün en başarılı temsilcisi olacağı konusunda hem fikir, ama şartlar böyle. yani matt smith ne olursa olsun bir stepne, daha ötesi değil.

    (bkz: içimdeki david tennant aşkı bir başka)
  • tennant ayrıldı diye üzülüyordum ama steven moffat dizinin tek senaristi olmuşsa isterse doctor who'yu tarık mengüç oynasın, yine de cam çerçeve kıracak mükemmellikte olacaktır yeni sezon.. gerçi moffat bugüne kadar ayda yılda bi senaryo yazardı, belki de o yüzden özene bezene mükemmel senaryolar yazıyordu, şimdi her bölümü yazma derdinden çıtayı azıcık düşürebilir.

    gerçi coupling'i de paso o yazıyordu ama kötü bi coupling bölümü mü vardı sanki..

    yine de tennant gitmeseydi be..
hesabın var mı? giriş yap