• yeşil çay yasemin çiçekleri
    yeşil çay gül buketi
    chai
    orman meyveleri

    çeşitleri olan, büyülü bohça serisinde poşet çay olarak sunulan çayların dökme hali. metal kutu içinde, yine çok ince bir tül ile bir araya toplanmış gerçekten kaliteli çay, meyve ve bitki parçacıkları. çok ama çok lezzetli, demini, miktarını kendimiz ayarlayabileceğimiz çaylar.
  • birkaç ay öncesine kadar, yani eski kutusundayken piyasadaki avrupa standartlarında kaliteli bir ürünken son yapılan kutu değişikliğiyle ambalajın yanında kalitesini de kötü yönde değiştirdi. aynı oranda koyduğumuz çay renk vermiyor, koskoca kutuyla bir demlikte anca adam gibi dem çıkarıyor. bir seferlik bir şeydir düzelir dedik ama sonradan bir kere daha şans verdiysek de sonuç değişmedi.

    sanıyorum alternatif iyi bir çay arayışına başlamak mantıklı olacak.
  • orman meyveli olanını soğuk olarak demleyip süt ve buzla içiyorum, tavsiye edilir. yaselimli yeşil çay da sıcak iyi oluyor.
  • bergamotlu olanını yoğun şekilde tuketiyorum. yalnız kendi harmanımı olusturdum. 1 demlik ( 3 fincan ) çay için 3 tepeleme buyulu kutu bergamotlu ve yarım kaşık çaykur tomurcuk ekliyorum. optimum tat budur
  • kavunlu beyaz çay karışımı süper. 50 gramı 40 tl ama değiyor be.
hesabın var mı? giriş yap