• siyasi hayatının, 11 seçiminin 8'inde tutuklu olan insan. 12 haziran seçimleri 12. seçimi olacak ve kendisi yine tutuklu. kendisinin yıllarca ne ajanlığı, ne masonluğu, ne teröristliği kaldı. buradan şuraya bağlayacağım.

    be kardeşim,

    1945'den beri ekonomik, siyasal ve askeri anlamda, yarı-sömürge olmakla itham edilen, abd'nin önünde el pençe divan olup, iç ve dış politikasını, ekonomisini onun istediği gibi şekillendiren bir türkiye var. ikinci dünya savaşı sonrası tarihinde neredeyse sol iktidar olmamış, son 20 senedir, abd destekli terör, abd destekli islamcı tarikatlar ülkede at koşturuyor, devlet kademelerinde gülen cemaatinin adamları cirit atıyor, 9 senedir iktidarda olan adam, yine abd'nin kadrolu, maaşlı çalışanı olduğunu bağıra bağıra söylüyor. ama koşullar bu kadar müsaitken bile, en üst kademede mason, en üst kademede ajan ve sistem adamı olan, her devrin adamı olduğu ithamlarına sürekli maruz kalan doğu perinçek hapisten, hücreden bir türlü çıkamıyor.

    insaf, el insaf.
  • --- spoiler ---
    xyz( ümit sayin): anani babani bile gözden çikaracak kadar davamiza sahip olduğunda iç gruba girebiliyorsun. çekirdek grup çok gizlidir. doğu bey'de çekirdekte.
    --- spoiler ---
    kendisini savunacağımı hiç düşünmezdim ama, hakkındaki masonluk iddiaları için yukarıda geçen msn konuşma metni kaynak gösterilmektedir. özellikle de, gizli ama doğu bey denmesi oldukça komik.

    ayrıca izmir'den bağımsız milletvekili adayıdır. kazanırsa, ilk defa kime hizmet ettiğini biliyor olacağız.
  • izmir'den bağımsız milletvekili adayı olmuştur. bizim seçim bölgemizden olmamıştır. eğer bizim seçim bölgemizden aday olsaydı ben ve tanıdığım bir çok insan kendisine oy verecektik. tahmin ediyorum karşıyaka bölgesinden de fena oy almayacaktır. seçilir mi bilemem. ancak etrafımda birçok insan kendisine oy vermek istediğini söylüyor. her ne olursa olsun bu kişinin 2008 yılından beri hakkında somut bir suçlama bulunmadan hapis tutulması kanıma dokunuyor. nedir suçları? telefonda konuşmak mı? iktidara küfretmek mi nedir yani? söylesinler suçu şudur diye biz de bilelim. eğer suçluysa zaten halk vicdanı devreye girer.

    bu ülkenin gençlerini öldürmek, üzerlerimize bomba atmak için dağlarda terörist eğitimi görüp, ülkemde 30 bin kişiyi öldürüp hapis yatan kişinin elini eteğini öpmüş milletvekilleri bilmem kaç milyar maaş alıp makam araçlarında geziyor bu ülkede. evime pirinç, arabama benzin alırken ödemek zorunda kaldığım vergilerden alıyorlar bu maaşları. doğu perinçek'de alsın kardeşim. mustafa balbay da alsın, tuncay özkan'da alsın o maaşı. bunlar alacağına onlar alsın. bu haksız mahkumiyetten de kurtulsunlar. benim oyumla bundan kurtulacaklarsa oyum da helal olsun.

    zöge: haydaa. bunu niye kötülediniz şimdi? iyi tamam geri alıyorum. bu adamların hiçbiri milletvekili olmasın. murat karayılan milletvekili hatta meclis başkanı olsun. sivil halka bomba atanlara madalya takalım, devlet maaş bağlasın.oldu mu şimdi? yeminle anlamıyorum sizi.
  • gg olmasa kemalizme bir avuç dolusu küfür edeceklerin, ellerinden gelse onu yakıcak insanların gelip "bakın doğu perinçek kemalizme ve orduya ne küfür etmiş" diyerek onun sözlerini sözlükte paylaşmalarını anlayamıyorum.

    sen değil misin her fırsatta ordu-ergenekon-laiklik-kemalizm laflarını ağzına sakız eden. sen söyleyince doğru. ama doğu perinçek söyleyince yanlış.

    (bkz: türkiye sizinle gurur duyuyor)
  • adam gibi adam. gerisi teferruat. ister mason olsun, ister ne olursa olsun. sizin o anlı şanlı padişahınız onun topuğunun altındaki kir bile olamaz.
  • 12 haziran 2011 seçimlerinde izmir 2. bölgeden milletvekilliğine aday olan kahraman.

    "...bu dünyaya geldiğim gibi gideceğim. hiçbir taşınmaz malım yoktur. evim, arsam, yazlığım, bankada param vb bulunmuyor. bundan dolayı hiçbir eksiklik duymuyorum. benim ve eşimin, taşınır mal olarak, 10 bin kadar kitabımız, bir piyanomuz, bağlamamız, curamız ve gördüğünüz gibi basit ev eşyalarımız bulunuyor. bir de benim için maddi değil fakat sanatsal değerleri olan fikret otyam, rasin, abidin dino,prof. dr. aydın ayan, muharrem pire, erhan yalvaç ile bir çinli ve rus ressamın tabloları ve saim bugay'ın kızılderili reisi heykelimiz var.

    eşim ve ben işçi emeklisi aylığı alıyoruz. ayrıca onun atatürk'ün bütün eserleri genel yayın yönetmeni aylığı ve benim kitaplarımın telif gelirleri var. gül gibi geçinip gidiyoruz. toplumun sıkıntılarını paylaşmak, erdemli ve vicdanlı bir insan olmak için yararlıdır; iyidir.

    banka cüzdanım, çek defterim, kredi kartım yoktur. vicdanımdaki hesap, biricik hesabımdır. borcum, milletime ve insanlığadır. her gün başka insanların emeği sayesinde var olduğumu duyarak yaşarım.

    bütün mal varlığım, bilincimde biriktirdiklerimdir ve yürek atışlarımdır. varlığımı türkiye halkına ve dünya emekçilerinin varlığına adadığım için tarif edilmez bir mutluluk duyuyorum. hayatımın hiçbir döneminde mal mülk sahibi olmak gibi bir amacım olmadı. hatta mal mülk sahibi olmak, bana can sıkıntısı verir. yunus emre'nin "mal da yalan mülk de yalan.. var biraz da sen oyalan" dizelerindeki tavrını paylaşıyorum.

    ......

    eğer paraya ve mala merak etseydim. mevcut politikacıların hepsinden çok daha erken, çok büyük olanakları elde edebilirdim.

    babam sadık perinçek, adalet partisi genel başkan yardımcısı idi ve 16 yıl milletvekilliği yaptı.

    dayım turhan olcaytu, komutanlarının "genelkurmay başkanı olabilir" diye sicil verdikler bir generaldi.

    hukuk fakültesi öğretim kadrosuna girdim, çok erken yaşta doktora yaptım ve geleceği çok parlak bir bilim adamı olarak görüldüm. önüm açıktı ve sistem içinde her makam ve imkana ulaşmak için çok davetler aldım, çok kapılar açıldı.

    ancak bunlara itibar etmeyi bir an bile düşünmedim, sistemin adamı olmayı reddettim. hayatımı halkın geleceğiyle paylaşma, halkın yönettiği bir türkiye'de yaşama ve bunun için mücadele yolunu seçtim; bilimsel sosyalizmi benimsedim.

    bu emperyalist-kapitalist sisteme karşı örgütlü mücadelede yer aldığım için, babamın siyasal konumunun devamına, dayımın tümgenerallikten üst görevlere terfi etmesine engel olmuş bulundum. bazılarının ulaşmak için taklalar attıkları mevki ve makamları, yalnız kendim için değil, yakınlarım için de reddetmiş oldum. bundan yakınmadılar ve benim değerlerime değer verdiler; saygı gösterdiler. böyle bir aile yapısı içinde büyüdüm.

    dört kuşakla hapis yattım ve işkencelerden geçtim ama, en büyük mutlulukları, en büyük sevinçleri yaşadım. dünyanın en büyük zenginliklerini, saray ve mülklerini, devrimci yaşama değişmem. parayla saadet peşinde koşmayı bir zavallılık ve ilkellik olarak görüyorum. " (doğu perinçek 4 şubat 2006)

    http://www.doguperincek.info/malvarlıgı-02.htm
  • ilk olarak hücre cezasına çarptırılan, daha sonra eşiyle telefon görüşmesi yapması da yasaklanan ve son olarak eşiyle görüşmesi 1 ay süreyle (seçim süreci) yasaklanan tutuklu siyasi.
    bir tutuklunun, istanbul dahil bir çok şehri savaş alanına çevirecek militanları olmayınca birileri insanlık dışı kararları ne kadar rahat alabiliyor.
    http://www.cumhuriyet.com.tr/…ed&utm_medium=twitter
  • direnen mızıkacı.
  • daha 2004 yılında türk milletine irtica brifingi vermişti. şu anda hapse atılmasının yegane sebeplerinden biri belki de bu verdiği brifingdir. izlemek için:

    birinci bölüm: http://www.youtube.com/…v6vpd0o6t7o&feature=related

    ikinci bölüm: http://www.youtube.com/…8psiea-ghf0&feature=related
  • milletvekili ufuk uras ve milletvekili adayı ertuğrul kürkçü tarafından statükocu olduğu söylenen mahkum. ben anlamaz, statüko hapisten mi yönetiyor memleketi, yoksa devrim oldu da meclis devrimcilerin eline mi geçti?
hesabın var mı? giriş yap