• bu tarz olayları garipseyen insanlar genelde koşullu sevgi hastalığından muzdariptir. sevilmesi için veya başkasını sevmek için belli koşulların, kriterlerin olması gerektiğini düşünen bu insanlar ekseriyetle mutsuz ve özgüvensiz olurlar. sevildikleri zaman da hep şüphecidirler. kafalarında boyu, tipi, statüsü gibi kriterleri tam olan hayatının aşkını falan ararlar. hayatı levelli oyun gibi düşünen bu saçma insanlardan uzak durmanız temennisiyle.

    edit: birçok mesaj geldi ve ekleme ihtiyacı hissettim. arkadaşlar koşullu sevgi dediğim için kriterleriniz olmaması gerekiyor anlamına gelmiyor yazdıklarım. öncelikle şunu ben de kabul ediyorum ki insanın seveceği insandan bekleyeceği bilgi, kültür, güzellik/yakışıklılık, kibarlık, zekilik gibi kavramlar tabii ki olacak. mevzu bunun mükemmele yakın istenmesiyle gerçekleşen mükemmeli arzulama yani mükemmelliyetçilik sendromu. sizin birisini sevmeniz için veyahut birinin sizi sevmesi için mükemmel olmanıza falan gerek yok. kusur kişiyi özgü ve özel kılabilir. bu koşullu sevgi sendromuna kapılan insanlarda da sevilmem için mükemmel olmalıyım veyahut sevmem için mükemmel olmalısın kafa yapısını eleştirdim ben. daha doğrusu eleştirmek denemez buna da biraz acıdım.

    tanım: olabilecek, olan ve garipsenmeyecek olay.
  • diğer bir deyişle kız şişman.
  • kebapçı var kebapçı var. selahattin de kabapçı nusret de kebapçı.. niye akla hep 1 tl'ye dürüm satan kebapçı geliyor? para her kapıyı açar ülkemizde de olur bu. kolcuoğlunun sahibinin oğlu her doktorla evlenir.
    bunun dışında aşk evliliği yapacak doktor milyorda bir..
  • eğer isminiz nusret ise ülkemizde de gayet yapılabilecek eylem. hem kimse yadırgamaz, ne çevreniz, ne arkadaşınız. hatta gıpta ederler. hatta uzman oldu, kasabı kaptı felan diye manşet bile atarlar.
  • kuzenim ilkokul mezunu zamanımda turkiyede kafasına göre iş bulamayınca abisinin yanına almanyaya gitti. tabi turkiyede evli ve çocuğu vardı. orda eczacı bir kiza aşık oldu. burdaki eşi ile ayrılıp onunla evlendi. açıkçası ben yadırgıyorum eğitim seviyesinde ki farklılığı. ortak konuşacak paylaşacak ne buluyorlar. seks aşk bir yere kadar.
  • kim demis yurtdisinda statü kavrami yok. alasi var gencler. ınsanlar sevgililerini bile tanistirirken su isi yapiyor, masterini surada, doktorasini burada yapti diye tanistiriyor. derste dating sitelerinden birinin tanitimini yapan hocamiz, ben sadece yaptigi ise göre filtreliyorum demisti. ev sahibim adam 2. el oto alip satiyor, kadin da doktor. her gelen avrupali arkadasim o kadin neden galericiyle evlendi dedikodusu yapiyor. amerika‘da, ingiltere‘de durum belki farklidir ama kita avrupasinda önemli seyler bunlar, kandirmayin burada coluk cocugu.
  • (bkz: doktorun yeri)
  • kebapçının kesin uzmanlığı vardır.
  • eğer adınız nusret'se demiş biri.. biz ne diyok ki.. money talks.. anladınız siz onu..
  • yabancı bir arkadaşımin ablasi, doktora yaptı ve üniversitede akademisyen olarak çalışıyor üç dört ay önce de üniversiteye gitmemiş bir taksi şoförü ile evlendi.

    sebebi muhtemelen şu; kız her ne kadar doktora yapmis, akademisyen olmuş, uk pasaportu taşıyor olsa da aslında aile (bkz: keşmir)'li ve çocuklarını hala kendi geleneklerine göre yetiştiriyorlar. bu gelenek dedigim de kadinin bayağı ikinci sınıf vatandaş olduğu bir yaşam tarzi. kız da o yüzden ben doktorum kafasına hiç girmedi çünkü eğitim olarak ilerlese de kültürel ve hayata bakış açısı olarak hiç ilerleyememis. şu anda taksi şoförü kocasıyla mortgage kredisini ödeyip üniversiteden gelince kocasına lamb curry pisirmekle meşgul.
hesabın var mı? giriş yap