• (bkz: dolomit)
  • italyan bir outdoor bot üreticisi. türkiye pazarında çok yeni olmasına rağmen fiyatları ile kalitesinden ödün vermediği izlenimi veriyor. asolo'nun ikamesi denebilir. bir de kullanım ve kalitesini bilemem ama bazı trekking botları göze fevkalade hitap ediyor.*
  • 2 gün önce collection 54 serisinden bir ayakkabısını aldım. uzun bir araştırma sonucu karar kılmıştım fakat istediğim modeli bulamamam sebebi ile hayal kırıklığına uğramıştım. ta ki izmir deki dağ deniz outdoor a gidene kadar. dükkanın sahibi deniz hanım 2 saat içinde istediğim ayakkabıyı bulmuştur ve 2 gün içerisinde satın aldım kendisinden.

    diyeceklerim şunlar ki inanılmaz rahat ve görüntü olarak o kadar şık duruyor ki koynuma alıp yatabilirim. o kadar sevdim. aynı zamanda hayatımda aldığım en pahalı ayakkabı olmuştur. umarım verdiğim paraya değer.
  • fıstık yeşili rengi ile muhtemelen bu geceden itibaren ruyama girecek ayakkabı markası.
    kullanan varsa başka bir yeşil renk ile mesaj kutumu aydınlatırsa sevinirim.
  • ismiyle italyan alplerine öykünmüş, sağlam outdoor markası.

    aria s gtx modelinin üstünde 4 senedir tepiniyorum, bana mısın demedi, hem de her türlü zeminde kuş gibi yürüyorsun. terleme, koku, üşüme vs. diye bir şey olmadı. üstelik gore-tex diye sadece yağışlı havalarda veya hiking, trekking vs. yaparken filan giydiğim düşünülmesin. başka bir ayakkabı olsa bu denli dinlendirilmemekten, sayısız defa çamaşır makinesine atılmaktan, bir iş yaparken sağa sola sürtmeden edemeyişimden mahvolurdu diye düşünüyorum. çevremde önerimi dinleyip dolomite alanlar da aynı fikirde. 4 yıl evvel ödediğim para ise 280 tl idi. üstteki entrylerde belirtildiği gibi verilen parayı sonuna kadar hakediyor. yağmurlukları da öyle.
  • beş aydır giydiğim en rahat ayakkabılardan biri.outdoor diye geçer fakat canvas çeşitleri de mevcut ki benim kullandığım canvas gayet rahat ve şık.tek falsosu bağcıkları kalın olduğu için kolay gevşiyor onun dışında bir sorunum yok.
  • tesadüfen bir vitrinde görüp aşırı beğenimi kazanmış ayakkabının markasıdır. fiyatını görünce lan bunu alacağıma 2 tane camper alırım lan, demiştim. ama camper i görünce de aynı kıyası beta ile yaptığım aklıma geldi ve an itibariyle greyder giyiyorum. hem de 2 flo parası. zenginlik güzel.
  • "bu oyunun* tiryakileri, düşüşün ilk anlarından "intihar öykünümü" terimleriyle bahsetmektedirler. esnek bağla atlamanın kökeni, yeni hebrides kabilelerinin cemaate kabul ritüeli olarak uyguladıkları ve bingy denilen yüksekten atlamadır. via ferrata, birinci dünya savaşı sırasında italyan alperindeki avcılar tarafından yaratılan ve özellikle dolomite'lerde uygulanan bir spordur." eric volant - intiharlar sözlüğü

    (bkz: dolomit), dolomites
hesabın var mı? giriş yap