• comedy central'in carsamba aksamlari south parktan sonra yayinlanan yeni cizgi dizisi.

    dizide cesitli cizgi roman ve film kahramanlari "reality show" formatinin icinde komiklik yapmaya calismaktadir. nacizane fikrimiz bu dizinin bir sezondan fazla surmeyecegi, bir south park olamayacagidir.
  • bu arada wooldoor sockbat çizgi dizinin yavşak karakteridir , captain hero aynı zamanda bir cinsel sapık ,princess clara ise lezbiyendir.
  • south park ile savastaymis gibi gorulen dizi, hatta bir cok comedy central muptelasi "south park yerine bu mu gelecek yuuuh" tarzinda tavirlar almaktalar.. oyle oldugunu hic sanmiyorum, aralarinda dunyalar kadar fark var.. tabii insallah south park'in bitisine hazirlaniyor olmayalim...

    kahramanlarini da tanitalim:

    princess clara - masallardan cikmis naif prenses (ama o safligin altinda yatan seytanliklar yok degil) (bkz: pamuk prenses)

    wooldoor sockbat - saklabanin teki, baska bir alemden, kafadan catlak, ucube bisey (bkz: spongebob squarepants)

    foxxy love - kestane tenli tilki bir muzisyen, hayraniyiz (bkz: josie and the pussycats)

    toot braunstein - 1920'lerin seks sembolu, takdir edersiniz artik son kullanma tarihi gecmis (bkz: betty boop)

    ling ling - *sosyopat bir asyali oyun karti savas canavari (bkz: pikachu)

    xandir - tam japon rpg'lerinden; kiz arkadasini kurtarmak icin sonu gelmeyen bir maceraya atilmis elf video oyunu karakteri, ayrica gay (bkz: legend of zelda)

    spanky ham - genelde once kendini dusunen porno manyagi osuruk bombasi domuz.. (bkz: happy tree friends)

    captain hero - kotulere karsi mucadele etmeye and icmis hayvani boyutlarda abimiz (bkz: superman)
  • gelmiş geçmiş en absürd çizgi dizilerden, the tick ve south park ile çok rahat kapışabilecek nitelikte. senarist ve çizerlerinin teker teker ellerinden öper, ling ling'in yanaklarından yalarım efenim.

    4 ekim 2005 tarihinde 1. sezon dvdsi piyasada olacakmış ayrıca.
  • business channel'da ocakta gösterime girecek çizgi dizi. (bkz: çizmek)
  • amerika'da comedy central, türkiye'de ise business channel'da yayınlanan, hızlı temposu ve televizyon aleminin gelmiş geçmiş her formattaki bütün programlarına sağlam ve mütemadiyen göndermelerde bulunan çizgi dizidir. genel olarak cinsellik, ırkçılık, din ve ahlak başta olmak üzere her türlü değerle dalga geçmeyi başaran başarılı bir yapım olarak televizyon tarihine geçmiştir. mutlaka bir kaç bölüm izlenmeli ve izlettirilmelidir.
  • henüz daha 2 bölüm izleyip yerlerde yuvarlandığım dizi.. çok başarılı..
  • 3.sezon bölümlerini 1 yılı aşkın süreye yayarak yayınlamış ve 4. sezonu henüz comedy central tarafından sipariş edilmemiş dizidir. hem ırkçıdır, hem seksistdir, şişmanlarla ve yaşlılarla dalga geçer, şiddet doludur, aynı anda homofobik ve homoerotiktir, dinleri kafaya alır ama eninde sonunda çok çok çok komiktir. tüm bunları yapmak isteyen içimizdeki kötü insana seslenir, kendi deyişleriyle big brother ın sorunlu kızkardeşidir, yayından lütfen kalkmasındır..

    wooldoor sockbat: see you next time when we explore why jews have big noses! is it because air is free?
  • 3. sezon itibariyle comedy central tarafından televizyona cok gorulmus, yayından kaldırılmıs cizgi filmdir..yeni bolum bulamayıp her bolumu on bes bin defa izleyip caresiz kaldım resmen..hiç degilse internet ustunden calıssınlar..(hah sanki duycaklarda cokta penis..)
hesabın var mı? giriş yap