• kaç defa çekip de bu sonuca ulaştıklarını merak ettiğim deney olmuştur.

    ekip aynı olmasın tipler hep aynı.
  • şu italya'da çocuklar üzerinde yapılan karşı cinse şiddet temalı deneyi de yapsınlar bakalım bi. cüzdan işi kolay iş. biraz mantaliteye bakalım neymiş ne değilmiş.
  • pakistan'ın sıradan bir sokağında, endonezya'nın mahalle pazarında, nijerya'da cuma namazı sonrası cami çıkışında yapılmadığı takdirde sonuçları çok dikkate alınmaması gereken deney.

    dubai gibi arap'tan çok yabancının, fakirden çok zenginin yaşadığı yerde deney yapmak güvenilir değil sadece şov için yapılmış olur.
  • söz konusu memleket dubai. ortalama kişi başına milli geliri yaklaşık 40 bin dolar olan emirlik. gini katsayısı dediğimiz gelir dağılımında adalette ise çok çok kötü durumda değil. dolayısıyla kişi başına milli gelirleri düşük olan ve bu düşük milli geliri de adaletsiz olarak dağıtan ülkelere gore daha iyiler.

    bütün bunları toplarsak türkiye'den daha iyi sonuç alınacağı ortadadır.
  • http://youtu.be/pxo9usimzyg

    chainard muhtemelen şuna da inanıyordur içten.
    (bkz: iran'da gay yoktur)
  • koskoca islam coğrafyasında bu deneyi yapmak için dubai'yi seçmek, istanbul da bu deneyi yapmak için ali ağaoğlunun ofisini seçmek gibidir.

    edit: ahahah bu troll tam bir at kafası ya. birde demiş hani ali ağaoğlu rantçı hırsızdı ühühühühü ahahah ulan var ya ne güldüm ha.

    edit2: (bkz: chainard'ın her başlıkta demagoji yapması) ben sıkıldım arkadaş bu at kafasından her başlıkta demagoji yapıp başlığa sıçarak konuyu saptırmaktan başka yaptığı birşey yok. bi sike yara be arkadaş
  • fakirlerini türkiye'nin bütün şehirlerine dağıttıkları için, cüzdanı bulanın içindekine ihtiyacı olmadığını gösteren deney.
  • kardeşim şunu anlayın bir kere. bu işin müslümanı, hristiyanı, arap'ı, japon'u, avrupalısı yok. ihtiyaçlar insanları kötü yola sevk eder. sen isveç'te, dubai'de, japonya'da yaparsan bu deneyi normaldir bu sonuç. türkiye, ermenistan, bulgaristan, çin gibi ihtiyacı olanın çok olduğu toplumlarda işte o cüzdanı havada kaparlar. bir adım öteye götürelim, git afrika'nın en fakir yerine ve pet şişedeki suyu düşür. bence o insanı hiçbir din dizginleyemez. olaya bu açıdan bakın bence.
  • (bkz: le mağara)
  • sıfırlamacıyı başbakan yapmış ülkenin fertlerinden biri tarafından eklenmiş, neyin savunulduğunun analaşılamadığı videodur. tam ama tam bir trol işidir.

    bu videodan sadece avrupalılar değil araplar da modern sonucu mu çıkıyor? amk adamlar dammam şantiyemizde cuma günü namaz vakti dışarıda ne yapıyorsunuz diye hesap soruyor la haberin var mı kaptan mağara adamı

    tsssshehhehe ... ulan ne adamlarsınız siz ya ... hiç karışmayın demezsem çatlarım

    (bkz: yav he he)
hesabın var mı? giriş yap