• her türlü sporla ilgili trick shot videoları bulunan süper eğlenceli ekip. videoları izleyince waq millet nası eğleniyo lan tepkisi vermeniz olası.
    ayrıca zach galifianakis' e benzeyen adamın hastasıyım

    http://www.youtube.com/…st=uurijo3ddmtht_ihynsnxpnq
    http://www.youtube.com/…eu1ykv3k&list=tlwuh5dcalpuk
    http://www.youtube.com/…imyqv0qc&list=tlk8xlq9yv-t8
  • amerikalıların sevdiği sporlarla ilgili videolar çeken ve videolarında çok fazla eğlenen bir topluluk.

    trick shotlar üzerinden birsürü videoları vardır. genelde amerikan futbolu üzerine çekerler videolarını. biraz bilginiz varsa futbol hakkında arada gayet sağlam espriler anlayabiliyorsunuz. ayrıca yaptıkları şeylere hayvansıl şekilde seviniyorlar sevinmekte de haklılar bunu br amerikan futbolcusu olarak söyleyebilirim.

    trick shot dışında arada komik videolar da çektikleri oluyor.buradan demek istediğimi anlayabilirsiniz.
  • en sağlamından bir youtube kanalı. trick shot konusunda ihtisas yapmış elemanlardan oluşuyor. kendi aralarında yardırdıkları video'ların dışında seattle seahawks edition'da koç carroll ve russell wilson'la goygoyun dibine vurmuşlardır. st. louis rams'i ziyaret ettikleri, ve punter'ları ile birtakım kick numaraları denedikleri bir video'ları da var. zannedersem texas a&m mezunu bu adamlar; zira üzerlerinde bu kolejin tişörtleri ve şapkalarını sıklıkla görmek mümkün. bu okulun eski oyuncuları olan johnny manziel ve travis labhart'la da video'ları bulunmaktadır. amerikan futbolu oyuncularına kendi branşlarının haricinde basketbol trick shot'ı yaptırıyorlar. diğer sporlarda da trick shot'ları mevcut tabii. onun dışında bubble wrap fabrikasında yaptıkları goygoy ise çok fena. bir de yüzünü göstermedikleri, video'larda panda kostümü ile yer alan birisi de mevcuttur. iki teker üzerinde giden arabanın üzerine hedef koyup top atıyorlar, yürüyen merdivenden kanoyla iniyorlar ve buna benzer bir sürü süper faaliyetleri var. abi, adamlar inanılmaz eğleniyor. izledikçe izleyesi geliyor insanın. keşke böyle bir işim olsa lan :/

    son olarak, "pound it, noggin'!"
  • cp3 ve aaron ile olan videoda cidden baya güldüm cok basarılı
  • şaşırtıcı derecede dindar elemanlardan oluşan teksaslı oluşum. yazdığım şaka değil, kendileriyle yapılan röportajlarda anlatıyorlar zaten. adamlar basbayağı kendi aralarında "cemaat evi"nde yaşarken böyle bir işe girişmişler. yanlış anlaşılmasın; dindar olmalarını iyi veya kötü olarak yorumlamıyorum, sadece şaşırdığım için yazmak istedim. ben açıkçası kendi ülkemde dinine çok bağlı olup da bu kadar eğlenebilen birilerini görmedim. çocuklukları ve gençlikleri kilisede cizıs'la geçmiş adamlar kalkıp böyle bir iş yapmışlar. bizdekiler en fazla koridorda çorapla futbol oynayıp güreş tutuyor. ultra sportif olanların masa tenisi oynama şansı var.

    stereotypes videoları ve özellikle ana elemanın "rage monster" tiplemesi mükemmel. buna daha fazla ağırlık vermelerini isterdim şahsen amerikan futboluyla alâkası olmayan biri olarak.

    bir de dude perfect'in çakması olarak sweet spot squad diye kanadalı bir kanalı önerebilirim. bunlar da ağırlıklı olarak stereotypes çalışıyor ve eğlenceli videoları var. muhtemelen hiçbir zaman dude perfect'in çakması olarak anılmaktan kurtulamayacaklar ama kendileri de güzel yapıyor bu işi açıkçası, güzel bir alternatif bence.
  • az önce keşfettiğim müthiş youtube kanalı. adamları izledikçe yüzümde güller açtı, bütün sinirim stresim gitti. çok eğleniyorlar, bir hareketi başardıktan sonra çığlık çığlığa seviniyoröar, sürekli pozitif gözüküyorlar. çektikleri videolar ve kullandıkları müzik de çok kaliteli. sanırım uzun bir süre tüketirim ben bu adamların videolarını.

    sakallı elemanla kanka olmak istedim.
  • 2 tane filip holosko içeren grup.
  • muhtemelen dünyanın en iyi işine sahip olan manyak eğlenceli topluluk. sabah uyandığımda "bugün basket topuyla helikopterden şut atacaz .." diye işe gitmeyi çok isterdim. acayip yetenekli ve çalışkan oldukları da bir gerçek. bir ara favori bölümlerimi sıralamayı düşünüyorum. kendileri 2017 için bir best of hazırlamış.
  • imreniyorum şöyle hayatlara.
    doğduğumuz topraklar ortadoğu bataklığında olmasa şu insanların tattığı duyguları hepimiz tadabilirdik.

    videolarını keyifle izliyorum bu adamların. eğlenceli ve yaratıcılar. yapamıyoruz, bari keyifle yapanı izleyelim. yazık lan bize.
hesabın var mı? giriş yap