5 entry daha
  • şaşırtıcı derecede dindar elemanlardan oluşan teksaslı oluşum. yazdığım şaka değil, kendileriyle yapılan röportajlarda anlatıyorlar zaten. adamlar basbayağı kendi aralarında "cemaat evi"nde yaşarken böyle bir işe girişmişler. yanlış anlaşılmasın; dindar olmalarını iyi veya kötü olarak yorumlamıyorum, sadece şaşırdığım için yazmak istedim. ben açıkçası kendi ülkemde dinine çok bağlı olup da bu kadar eğlenebilen birilerini görmedim. çocuklukları ve gençlikleri kilisede cizıs'la geçmiş adamlar kalkıp böyle bir iş yapmışlar. bizdekiler en fazla koridorda çorapla futbol oynayıp güreş tutuyor. ultra sportif olanların masa tenisi oynama şansı var.

    stereotypes videoları ve özellikle ana elemanın "rage monster" tiplemesi mükemmel. buna daha fazla ağırlık vermelerini isterdim şahsen amerikan futboluyla alâkası olmayan biri olarak.

    bir de dude perfect'in çakması olarak sweet spot squad diye kanadalı bir kanalı önerebilirim. bunlar da ağırlıklı olarak stereotypes çalışıyor ve eğlenceli videoları var. muhtemelen hiçbir zaman dude perfect'in çakması olarak anılmaktan kurtulamayacaklar ama kendileri de güzel yapıyor bu işi açıkçası, güzel bir alternatif bence.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap