• nevşin mengü ile anlaşması ile dikkatleri üzerine çıkan oluşum.
  • twitter'da yapılan haberin içeriğine yönelik eleştirim, bakın hakaret veya itham değil, daha sonra farkettim ki kaldırılmış. çok enteresan. şurada yazayım: açık olarak kaka türkiye imajını destekleyen haberler yapıyorlar.
  • muharrem ince'nin nevşin mengü ile yaptığı hoş bir söyleşinin olduğu platform.

    --- spoiler ---

    -n.m.: ...yani tarzınızın benzemediğini düşünüyorsunuz sn. erdoğanla.
    +m.i.: alakam yok. ben kitap okurum, o özet okur. benim diplomam var. ben demokrasiye inanıyorum. ben özgür bir türkiye istiyorum, bilime inanıyorum. erdoğan ile ne alakam var?
    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    m.i.: ben ziyaret ettim diye dekanı görevden alırsa, pilotun göreini iptal ederse, emin olun önümüzdeki hafta 'ince' belli bardakla çay içmeyi yasaklar bunlar. *
    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    m.i.: acaba diyorum yök başkanını ziyaret etsem onu da görevden alırlar mı? alacaklarsa onu da bir ziyaret edeyim yani.
    --- spoiler ---

    link: https://youtu.be/ztcopvnm6li
  • muharrem ince söyleşisi ile izlemeye başladığım kanal...
    klasik nevşin mengü düz ve net sordu...
    muharrem ince aynı netlikte cevapladı...

    son olarak nevşin çok güzelsin nokta net...
  • türkiye’ye dair en doğru haberlerin takip edilebileceği haber kuruluşu. ailecek takip ediyoruz. çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.
  • malesef koskoca türk medyası içinde kaliteli haber yapan kalmadığı için mecburen takip ettiğim haber şeysi. bayılmıyorum ülkemin haberini almanlar'dan almaya ama bizi buna mahkum ettiler.
  • gündem ile ilgili haberleri farklı görüşteki insanlardan dinleyebilmek çok güzel. bu tür oluşumların artmasını dilerim.
  • şu tarz videolarıyla beni keyiflendiren bir youtube kanalı.

    erkekler için yasak çoraplar

    erkeklerin moda günahları : at kuyruğu

    (bkz: dresscode)

    özellikle man bun konusunda ve bu hipsterlık meselesi konusunda aylardır çevreme aynı şeyi anlatıyorum. olmadıkları kişiyi , kıyafet veya saç ile yaratma çabasında olan insanlar genelde bunları yapanlar. adam bir beyaz yakalı ama kendini hipster sanıyor. gerçek hipsterlar saça bile bakmaz. moda falan takip etmez.
  • yalan yanlış ya da kaynaksız herhangi bir türkiye haberine imza atmayan portal. ancak yaptıkları haberler, iktidar ve çevresi tarafından, 'eleştiri' kabul edildiği için düzenli olarak, 'ülkeyi karıştırmak' ile suçlanıyorlar. ben kendilerini hayli beğeniyorum. hatta ülkedeki muhalif basının habercilik şekli konusunda kendilerini örnek alabileceğini düşünüyorum. en azından dönüp bakabilir. özellikle kısa video haberleri çok başarılı.

    meyhane kültürü ve zamlar üzerine güzel bir haber hazırlamışlar. izlemek isteyenler için link
hesabın var mı? giriş yap