• 2. ekmelettin vakası yükleniyor...
  • iki aşamalı seçimde muhalefet yine çatı aday diye tutturmaz umarım, bırakın kim aday olmak istiyorsa olsun, ikinci tura geçene hepimiz oy verelim..

    edit: çok tepki geldiği için toplu cevap niteliğinde yazmak istedim. siyasetten çok anlamıyorum, ama ben bu seçimin tek turda kazanılacağına da çok inanmıyorum. bir de şu an için muhalefetin kazanma potansiyeli yüksek tek bir aday üzerinde mutabık kalması zor gibi, ama seçime de daha 2 yıl var. umarım bu süreçte kimse egosunu öne koyup da ülkenin geleceğiyle oynamaz..

    edit 2: başlığı taraflı olduğuna dair bilgi paylaşan oldu. şu entry'ye de bir bakın: (bkz: #126301664)
  • zaten olmayacaklar.

    muhalefet istanbul ve ankara'yı güçlendirmeden
    bırakmayi düsünmüyor.

    kürtlerin oy vereceğinden süphe etmeseler bugün meral akşeneraçıklanır. gerçi kürt desteği olsa da olmasa da %90 meral akşener aday olacak.
  • kılıçdaroğlu sonuna kadar rteye hizmete and içmiş.
  • adayları yıpratmamak için söylediğini düşündüğüm kk sözü.

    seçime kadar köprünün altından çok su geçer.
  • bırakın adayı örgütler hazırlanıyor mu seçime?
  • düşkün abdulkadir haberi olmasına rağmen doğru haber kabul edersek:

    neredeyse bütün anketlerde mansur yavaş ve ekrem imamoğlu baya önde çıkmışken bu ihtimali daha en başından kesip atmak iyi niyetle açıklanamaz.

    kendisini b ihtimali olarak görmesi istemem yan cebime koy ucuzlugudur. sakın aklına bile getirmesin.

    siyaset üstü adayı daha önce ekmek için ekmelettinde gördük. oy vermeye tenezzül bile etmediğim birisiydi ki sonrasında tayyipe tabi oldu. şimdi kim var sırada ilber hoca mı? ya da adını kimsenin duymadığı şu an evinde çiçek yetistiren ama cumhurbaşkanı olunca ülkeyi uçuracak o müthiş insan. yok öyle birisi.

    özellikle seçimle gelecek bir cumhurbaşkanı siyasetten gelmeli. çünkü etrafını örgütlenmeyi, siyasetin gerek görünen gerek görünmeyen taraflarını iyi bilmeli. aynı zamanda sicili temiz olmalı ve ülkeyi ileriye taşımalı. bu kişiler çok azdır. ona göre çok dikkatli olunmalı.
  • karşıt fikirlere saygım sonsuz, zaten bu bir strateji doğrusu yanlışı sonra anlaşılacak. ama ekrem ve mansur başkanlar iki büyük şehirin başkanı.

    kılıçdar ya da meral ana restorasyon döneminden ve parlamenter sistem ya da benzeri bir sistem oturttuktan sonra erken geçime gidip iki başkandan biri aday gösterilebilir. yani bu bir stratejidir.
  • yine abdullah gül'e kaldık desenize . sürpriz dediği, seçime 50 gün kala gel bakalım bilmem kim deyip aday açıklamak değildir umarım.

    koskoca chp'nin 2014'ten beri adayı yok farkında mısınız? 2014'ten bu yana sürekli aynı şeyi yaşıyoruz. bu adam kripto deyince kızıyosunuz arkadaşlar. bu adam kripto amk.
  • kaynak abdulkadir selvi. ona göre yorum yapın.
hesabın var mı? giriş yap