• nasa'nın veritabanı mübarek. üç gündür açılamıyor hala. bir tane de kıytırıktan not yazmışlar "teknik bir nedenden dolayı geçici bir süre not görüntüleme sistemi olmayacaktır." diye. bu sorun ne zaman çözülecek, kaç günde çözülecek hiçbir bilgilendirme yok.

    koca üniversitenin, binlerce ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora öğrencisinin olduğu bir üniversitenin otomasyon sistemi bazı öğrencilerin bütünlemelerinin bu hafta itibariyle başladığı bir zamanda hala açılmamaktadır. bu öğrenciler harflerini, final notlarını bilmedikleri için bütünlemeye girip girmemeleri gerektiğini de bilmemektedirler.

    üç gündür devam eden bu sorun hala neden çözülememiştir? dandikten bir otomasyon sistemi niye bozulur ki zaten? kimse ilgilenmiyor mu bu sistemle? duyuru koymak bütünleme için harf bekleyen insanlara ne kadar yararlı olur ki? bu hafta bütünlemesi olan kaç hoca "hocam otomasyon açılmıyordu, harflerimize bakamadık." bahanesini kabul edecektir?

    sorumsuzluğun böylesi arkadaş, başka bir şey demiyorum.
  • ege üniversitesi'nin acizliğini gösteren sistem. yahu bilader sizden istediğimiz tek şey notlarımızı göstermeniz. başka bir bok talep eden yok. ders programlarını falan da koymayın. okulda ikinci senem yemin ederim bu kadar kazma bir sistem görmedim. ne beceriksiz adamlarla çalışıyor bu okul. daha önce de std vardı. onda da problem oluşmuştu. ya da en iyisi sistemi iptal edin. hatta bilgisayar kullanmayı bırakın biz eennn eski sisteme dönelim. nasıl fikir?
  • asla bir debis olamaycak sistem.(bkz: debis)
  • ebys: bir öğrenci bilgilendirememe hikayesi ismi ile şubat ayında sinemalarda. baş rolünde ege üniversitesinin yer aldığı filmde bir takım öğretim üyeleri de not girmeyi beceremeyen karakterler olarak yan rollerde yer alıyormuş. ayrıca filmin bazı korku sahnelerinde öğrenci işleri memurlarının da yer aldığı söyleniyor ama bu bilgi henüz kesinleşmiş değil.

    ayrıca (bkz: based on a true story).
  • ders programı-- yok
    not görüntüleme-- yok
    devamsızlık bilgisi-- yok
    harç borcu görüntüleme-- olma mı?
    kayıtlanma-- yok

    2009'a ait harçlarımı bile gösteriyor valla. ama bak 11 hafta önce girdiğin sınav sonucuna? bak bak bi daha bak. o yok işte.
  • üst üste sıçışları 2013 bahar dönemi kayıtlanmalarının da ne kadar boktan geçeceğinin habercisidir.

    (bkz: #30082880)
  • geleneksel kayıt yenileyememe şenlikleri başlamıştır. 1 hafta kadar süreceği şimdiden garanti.
  • bilmemne numaralı ip'den zaten girilmiş, güvenli çıkış düğmesine basıp çıktıktan sonra girmeyi deneyin diyen ancak ortada çıkış düğmesi de olmayan oluşum.
  • her öğrenciye farklı bir sorun yaratmayı başarabilen, şahsına münhasır bir öğrenci bilgi sistemi.

    ettiğim küfürlerin hepsini geri alıyorum ey hacettepe... ne büyük haksızlık etmişim meğerse ben sana :)
  • 16 eylüle gireli 16 dakika oldu ve site çöktü.
hesabın var mı? giriş yap