• bugün televizyonda reklamını gördüğüm ürün. kullanan varsa işe yarayıp yaramadığını paylaşsın ona göre gidip alalım.
  • şu uygulama kısmındaki ayrıntı görülmezse gg olabilir"günde sadece bir kez uygulanır, cildin derin epidermis tabakasına ulaşıp etkisini gösterebilmesi için uygulama öncesi sakal varsa traş edilmelidir. temiz cilde, nemlendirici bir krem ya da losyon sürer gibi kullanılır, hafifce masaj yaparak cilde yedirilir, durulanmaz.

    `sakal bırakılmak istenen bölge dışında uygulanmamalıdır`."

    aman diyim
  • 2 sene kadar önce hem sakalkıran hem de saçkıran denen iki illeti aynı anda yaşadığım için, bu kıl tüy konularında pek bi pimpirikliyim.yine "ulan bıyığın şurasında boşluk mu oluşmuş? sakal şurdan seyrelmiş mi?" diye evhamlanırken bunun reklamını gördüm, başımıza bir şey gelmeden belki önleyici olur,bir deneyelim dedim.
    normalde ağızdan girip burundan çıkmalı solcu bıyığı bırakacak kadar bıyığı olan biriyim ancak bunu kullandığım 1,5 aylık sürede stalin kadar da solculaşmadım.hiç sakalı,bıyığı olmayan adam, şuna 54 lira verip de bir nane beklemesin derim.
  • bir süredir kullandığım ürün. şimdi benim olayım da farklı. normalde insanlarda önce bıyık ve çevresi çıkarken, bende ise durum tam tersi. bıyık ve dudağın alt kısmı zayıfken, diğer yerlerde hayvan gibi sakal çıkıyor. bu da rahatsız edici bir görüntü oluşturuyor. bir nevi çember sakallı, dinciler gibi geziniyorum etrafta. bundan dolayı merak edip aldım bir tüp. elemanlar, sakal çıkmasını istediğiniz bölgeye sürün sadece diyor. ondan dolayı sadece bıyık ve dudağın alt kısmına sürüyorum. neyse, bir süre kullandım. her gece yatmadan evvel bıyık ve dudağın alt kısmını jilet ile kesip, bu ürünü sürdüm. her gün kestiğim için nasıl sonuç elde ettiğini anlamak da zor oluyor. ben de bir süre kesmedim, sakalın nasıl çıktığını görmek adına. şöyle diyeyim, olmayanı çıkarmıyor. eğer sürülen yerde kıl kökü yoksa yapacak bir şey yok. ama tüy gibi olan kılları, sertleştirip kalınlaştırdığını söyleyebilirim. bunun her gece jilet vurmak ile ne kadar alakası var orası da ayrı bir mevzu tabi. belki de plasebo etkisidir bilemiyorum ama yakın çevrem ile konuştuğumda fark ettiklerini söylüyorlar. bakalım tüp bitene kadar kullanacağım. sadece dudak çevresine sürdüğüm için tüpün bitmesi de uzun sürecek gibi duruyor. umarım istediğim sonucu alırım.

    merak edenlere, kullanacak arkadaşlara yararı olur umarım yazdıklarımın.
  • para tuzağı en ufak bi faydasını görmediğim ürün. zaten artık ne reklamı kalmıştır ne ürünü vurgunu yapan yaptı
  • ülkede sakalı çıkmayan bir kaç kişiyiz sanırım. yorum yapan yok. bende korkumdan alıp deneyemiyorum. 3 5 kök var ondan da olmayalım.
  • 15 ağustos'tan beri kullandığım ürün. sakal çıkmayan yerlerde bir etkisini göremedim. kutusunda en az 3 ay düzenli olarak kullanınız yazıyor. eğer iradeli davranırsam. aralık ayına kadar kullanmayı düşünüyorum. sürekli tıraş olduğum için sakallarım da ki etkiyi şuan bilemem. bakalım ne olacak?
  • en az üç ay boyunca kullanın diyor. bir tüp bir buçuk ay gidiyor, demek ki iki tüp lazım üç ay için. tüp 70 tl, iki tüp 140 lira. her bir kullanıcı 140 lira veriyor bu firmaya. yüzlerce binlerce insan, köseliğe çare diye sarılıyor buna. iyi para. güzel para valla...

    asıl ne şaşırtıyor biliyor musun beni? yüzüne bir şey sürüyorsun, sakal kökü sayın artıyor. buna nasıl inanıyorsunuz be abi? nasıl inanıyorsunuz? galata kulesi'ni de satarlar yarın size hee! her vadedilene itimat etmeyin, yıpranırsınız!

    sakal kökü sayısı artmazsa n'oluyor peki? paranızı geri veriyorlar mı? bir tazminat ödüyorlar mı? 140 tl kaptırdığınızla mı kalıyorsunuz yoksa? :-))
  • reklamının 11 aylık oğlumu korkuttuğu serum. o aptal sakalli kapişonlu (kapişon)yu oynatan raklam yazarina da ayri selam gönderiyorum.
  • içeriğinde hayvan gibi kortikosteroid olduğundan "kıllandığım" serum. cushing sendromu olmayın iki tüy çıkaracağım diye.
hesabın var mı? giriş yap