• sevismeyecekseniz rica ederim oyalamayin beni. surda ekmegimizin pesine emek veriyoruz, mesai harciyoruz.

    iyi gunler.
  • 'kızlar kapamayı unutmuşum pardon.'

    yaqıschıqlı we asi_007
  • eşli batak biliyonuz mu?

    (yanlış anlaşılmalara mahal verebileceği düşünülerek silinen kısım editi)
  • muhtemelen kuzenin yazdığı mektuptur. olacaktır.
  • satırlarıma başlarken hepinizin kalbimde ayrı ayrı yeri olduğunu da bildirmek isterim.
    evet kızlar bana aşık olmanızı istiyorum duyuyor musunuz?

    kalbinizdeki temiz masumiyet barındıran , utanan ama içinde yine de biraz da arsızlık bulunan sözlük kızları sizlerle heyecanla karışık doludizgin ve dillere düşecek kadar sevi yaşamak istiyorum. siz değerli sözlük kızlarıyla sokaklarda kol kola dolaşmak, sinema salonlarında dudaktan öpüşmek ve çayırda çimenliklerde tavşan gibi kovalamak istiyorum. her birinizle aşk hayatı yaşayıp, sizlerin uzatmalı ex aşkı ve hatta gerçek erkeğiniz olmak istiyorum. mutluluklarla dolu sözlüğümüzün şu sayfalarında şuh kahkahalar eşliğinde arşa yükselen aşkımızı nefessiz kalana dek bağırmak ve diğer sözlük erkeklerini çatlatmak istiyorum.

    bir kadeh şarabımı içer misiniz?
    sizi çok seviyorum.
  • (bkz: ctrl c)(bkz: ctrl v)
  • sizleri sevmek için bir ömür yetmeyecek bana.
    ne yapsam
    nereye baksam
    ne düşünsem
    hepsinde sen olacaksın. sen olmayınca dünya da yok olur mutlaka.

    saçlarınıza dokunmak;
    marmara denizinde, yüzlerce metrelik derinliğinden küçük bir inci alıp, su yüzüne çıkana kadar akciğerlerinden boşalan nefesin, su yüzüne çıktığında aldığım ilk nefesin, ruhuna, can üflenmesi kadar derin bir hazdır benim için.

    kıskanıyorum;
    leylak kokulu ipek gibi saçlarını savururken, elinde 1 kadeh şarabınla genç erkeklerin önünden geçerken ; yieaa kanka karıya bak; diyen envayi çeşit alkolik zibidinin arasında olmana tahammülüm kalmıyor.

    elinizi öpmek;
    dakikalarca. hiç bırakmayacakmışca yumuşak ellerinizin nazenin çıtkırıldım bileklerinizi alıp kendime çekmek sevmek için, hissetmek için defalarca: kalbimle haleti ruhiyemin arasına koymak istiyorum.

    gözlerinizin içine bakmak.
    dakikalarca... ferinden yanaklarınıza, bohem bir modern zaman şairinin sararmış parmak uçlarından dökülen en ateşli vuslat şiirlerinin mısraları süzülürken, aynına izlal olan simsiyah kirpiklerinizin bir telinin uzunluğu kadar mesafe olmalı dudaklarımızın arasında. nefesinizi yudum yudum içmek istiyorum zira. mahrur dudaklarınızdan dökülen bir hece ile zehv'olan billur sedanız dudaklarımda yankılanmalı.

    bak şimdi; eğer sende uygun görürsen, müsait olduğun bir zaman diliminde güzel gözlerinizin içinde mihman olmak suretiyle can alıcı tavrınızın ve hoş sohbetinizin de muhatabı olmak istiyorum.

    1 çayımı içer misiniz?
    sizi çok seviyorum ve bu kışı yalnız geçirmeyelim.

    edit: imla.
hesabın var mı? giriş yap