• supreme likitiyle baştacı olan likit markasıdır.

    türkiye'de bulması biraz zor ve pahalı ama instagram veya esigara forumlarında satıcılarına denk gelinebiliyor.

    paraya biraz kıyıp, bu segment likitler içilmeli. ekonomik seriler ve özellikle plastik şişeli yerli üretim likitler tamamen piyango.
  • tütün bazlı likitleri supreme, relax ve chopin olan elektronik sigara likit markasıdır.

    supreme: nefesi geri verirken bariz bir hindistan cevizi tadı var, eşim çok sevdi ama benlik değil.
    relax: çekişte supreme'le aynı denebilir ama nefesi geri verirken kahve aroması baskın geliyor, kahve aroması o supreme'in şekerli tadını ikame ettiği için özellikle rakının yanında içilince daha güzel gidiyor.
    chopin: "all day vape" niteliği yabancı forumlarda çok tartışma konusu. kurabiye tadı baskın geliyor ama aslında içerisinde kurabiye yok, muhtemelen vanilyayı kurabiye gibi alıyor reseptörler. oldukça keyifli bir likit ama 50ml 80-20vg-pg versiyonu o kadar güzel değil; esas sağlam olan 50-50 versiyonu ama tabi o nispeten çok daha pahalıya geliyor maalesef.
  • hali hazırda supreme adlı likitini kullandığım ve oldukça beğendiğim fransız likit markası. özellikle mtl kullanıcılarının kesinlikle denemesi ayrıca castle long kullananların da bir şans vermesi gerekir ki ikisinin de tadı birbirine oldukça benzer. mtl kullananlar için söylüyorum. 12 mg ve 50vg-50pg olanı alın. sigaraya elinizi bile atmazsınız.
  • supreme adlı likitini kullandıktan sonra relax adlı likitine şans verdiğim premium likit üreticisi. kahve tütün ve vanilya aromalı likit. normalde kahveli likitleri fazla sevmem ancak bu likitte tadları güzel dengelemişler. boğaz vurumu ve nikotin doyuruculuğu gerçekten güzel. kullandıkları nbase gerçekten premium kullandığınızı hissettiriyor. sigara ihtiyacınızı tamamen ortadan kaldırıyor. ancak supreme mi relax mı derseniz kesinlikle supreme. ama damak tadının kişiden kişiye değişebileceğini unutmamak gerekiyor.
hesabın var mı? giriş yap