• kemandaki idil biret' imiz. 12 yaşında virtiöz.
  • madrid'de gerçekleşen 2. uluslararası "noche en madrid" festivali yarışmasında 53 yarışmacıyı geride bırakarak birinci olmuş.
  • yıllardır bilkent üniversitesi'nde eğitim görmektedir. yıllardırdan kastım, doğduğundan bu yana. bso'nun kurucusu da dedesidir. aynı zamanda ilk hocasıdır dedesi.

    küçükken, bi 3-4 sene önce çirkin bir çocuktu. büyüdükçe baya baya güzelleşti. şimdi 14-15 yaşında ve baya tatlı. erkekleri, kadınları da peşinden koşturuyor.

    edit: googla'daki tüm fotoğrafları eski. face'inden gördüğüm kadarıyla da yaşının yettiği gelmiş geçmiş tüm başbakanlar, cumhurbaşkanlarıyla filan fotoğrafları var.
  • yeni nesil keman virtüozü.
    1997 ankara doğumlu, dedesi azerbaycan'ın ünlü devlet sanatçısı prof. server ganiyev' dir. henüz 6 yaşında iken bilkent üniversitesi müzik hazırlık ilk öğretim okuluna keman sanat dalına birincilikle kabul edilmiştir.
    aileden gelme müzik kültürü içinde doğup, büyümüş kendisi, ne kadar şanslı. sahne duruşu, vücut dili, bilgisi, görgüsü on numara. izlemek çok zevkli, kemanını adeta konuşturuyor, her duyguyu rahatça hissedebiliyorsun onu seyrederken. şu küçücük yaşına kadar o kadar çok ödülü ve başarısı var ki, ben buralara hiç yazmayayım, zira yazarak bitiremem, bir yenisi eklenir bunları yazarken. başarılar sevgili elvin, çok, çok, çoook alkışlıyorum seni. bravooo!
  • bugün izledim kendisini. gerçekten büyük yetenek. izlerken büyülendim biyografisini incelerken 97li olduğunu öğrendim daha çok genç ileride daha çok ismini duyacağımızdan eminim.
  • genç keman virtüozumuzu bu akşam bursa senfoni de canlı olarak izleyeceğiz inşallah mozart’ın 4 no lu keman konçertosunu seslendirecek.. mozart akşamı adı verilen konserde
  • harika bir yetenek, genç yaşına rağmen müthiş bir virtiöziteye sahip
  • dün akşam aassm'de, izmir devlet senfoni orkestrası eşliğinde; howard griffiths'in orkestra şefliği yaptığı konserin ilk bölümünde felix mendelssohn'un eseri bartholdy'yi (keman konçertosu re minör) vücuda getirip şahlandırmış henüz 24 yaşındaki keman virtüözümüz. bravo.
hesabın var mı? giriş yap