• fatih eminönü’nde, baklava ve tatlı üreticileri derneği'nin düzenlediği 'baklava festivali'nde vatandaşlara 3 ton baklava dağıtıması sonucu oluşan görüntülerdir. dağıtım sırasında baklava almak için birbiriyle yarışan vatandaşlar, beyin görmüş zombi gibi baklavaları talan etmekte ve ortaya şu iğrenç görüntüler çıkmaktadır. yazıktır, kişiliksiz ve görgüsüzlükte dünya liderliğine oynamaktayız.
    (bkz: başkaları adına utanmak)
  • insanlık yerine hayvanlıkta türk milleti olarak bayrağı en önde çekeriz.
    bunun böyle olacağı belliyken festival adı altında yapılan bu organizasyonu düzenleyenler bu görüntünün ortaya çıkmasında yol açanlardır.
  • bu ülkede bedava sik dağıtsan aynısını görürsün.

    edit: sonlara doğru bir çalışan hala plastik çatal vermeye çalışıyor. sal gitsin olm arkadaki amca parçalanmış baklava parçalarını bile eliyle toplayıp ağzına atmaya çalışıyor.
  • kimse kızmasın, kusura bakmasın.

    (bkz: barbar)
  • videoyu izlediğimde iki şey (?) dikkatimi çekti.

    birincisi aç ve beyinsiz insan sürüsü.
    ikincisi aç ve beyinsiz insan sürüsüne 3 ton baklava dağıtacak olup da bunları daha önce porsiyon olarak paketlemeyip böyle plastik tabakta dağıtarak rezil şerefsiz tiksindirici lanet edilesi görüntülerin ortaya çıkması için uğraşan baklavacılar!

    ''topunuzun amına koyayım'' dedirten izdihamdır.
  • ülkedeki en geçerli değerin "bedavaya abanmak" olduğunu bilmem kaçıncı kez gösteren ibretlik izdiham.
    makarna-kömür diyenlere ağlamak iyi de, görüntü hiç öyle söylemiyor.
  • ne kadar sik gibi bir ülkede yaşadığımızın kanıtı olan izdiham.
  • düşük bütçeyle başarılı zombi filmi çekebilme kapasitemizi gösteren izdiham.

    bir kazan domates soslu spaghetti makarnayı halka dağıtacağınızı duyurup 'etrafta boş boş bekleyen zombiler' kısmını çekiyorsunuz. vatandaşları iki saat beklettikten sonra "hadi davranın" diyerek insana saldıran zombiler kısmı için gerekli görüntüleri elde ediyorsunuz. sonra bilgisayarda biraz efekt ekleyerek krallar gibi bir zombi filmi yapmış oluyorsunuz bir kazan makarna bütçesine. o açlık, vahşet, surattaki duygusuzluk 40 yıllık oyuncudan çıkamaz zira. hayırlı olsun.
  • yere düşen baklavayı toplamakta ne yahu tiksindim resmen
    ama dur ya düşününce haklı olabilir amca
    15-20 katlı baklava sonucta bi katı ucurdummu yenilebilir herhalde
  • yere düşmüş baklavaları alıp "yiyebilecek misiniz" sorusuna kaçarcasına "yeriz" diyen amca ile güldürmemiş, aksine iç burkmuştur. eğitim düzeyi yerlerde sürünen aç bir toplumun bireylerinden de görgü beklenmez. bu arada insanları insanlıklarından çıkaracak bir görünüme kavuşturanlara afiyet olsun, yarasın. üzücü.
hesabın var mı? giriş yap