• farkında olmadan savunduğu adam aleyhine delil sunan insan videolaması.
  • bir fenerli olarak beşiktaş'a sempatim daha önce yazdıklarımla ortada. emre'den de, volkan'dan da nefret ederim. yaşanan mevzu pek ciddiye alınacak bir şey değil ama az önce görüntülere baktım, beşiktaş'a sempatim sırf taraftarından dolayı olmasına rağmen, bu görüntülerde emre'ye hak veriyorum. arkadaş ne olursa olsun, yalnız bir adama o kadar kişi dalınmaz, bu en başta adamlık değil. emre görüntülere bakılırsa karşılık vermiş ve hatta hırpalamış biraz da saldıranları ve sonuna kadar da haklı.

    şunu herkes bilmeli, tek başına bir insana saldırmak kahpeliktir, şerefsizliktir. linç iğrenç bir kültürdür, nereden gelirse gelsin!
  • bu ekranlarda futbolcu olarak gördüğünüz her insanın bir ailesi var. bunu düşünerek hareket etmek gerek. onlar sahada olanı sahada bırakıyorken, taraftarlar bir türlü beceremiyor.

    velev ki emre dayak yedi. mutlu mu olunacak? bu adamın el kadar bir oğlu yok mu? bir karısı yok mu? onların önünde nasıl durum olur?

    ki görünene göre zaten dayak yememiş kovalamış. onun bunu yapması da yanlış tabi.
  • cehalet ne kötü...
  • küfür eder kaçarız ehiehi zihniyetinin hazin sonu. gerizekalılar kendilerini stadyumda zannettiler herhalde.

    herifin boyu 1.65 ama yüreği ben diyeyim tank motoru siz deyin ilk bilgisayar kasası büyüklüğünde.

    5 - 6 kişi bir adama saldırıp sonra geri kaçmak ne demektir amk. izledikten sonra emre'ye olan saygım bir kat daha arttı şerefsizim. adam her yerde bildiğini okuyor.

    arada jandarmalar varken - benim adım bilmem ne cevahir, diye hönküren elemanın olaydan 1 dakika önce böyle kaçmaya çalışması trajikomik. zaten emre orada da söylüyor; - yedin dayağını oturdun aşağı, diye.

    oğlum maçanız yemiyorsa bulaşmayın. bu kadar net. sonra böyle kasetleriniz çıkar rezil olursunuz.
  • olm çok komik lan. hani emre defolsun gitsin fenerden ama bu olay cok komik. allahın malları sizi.*

    olm bak git benzeri, sasirtmayan olay.
  • eee çok delikanlı arkadaşlar? ne diyeceksiniz bu görüntülere?

    esiyordunuz, rüzgâr yapıyordunuz, ne oldu şimdi?

    "ömrö'yü dövdök"

    hayatında fiske vurmamış, fiske yememiş girmiş sözlüğe kasılıyor.

    "ömrö'yü dövdök"

    göt seni!

    ha en başından söylüyorum emre sevimsizin önde gideni bayrak sallayanı. fenerbahçeli olarak bir gün ısınamadım. ama bu olayda emre yerden göğe haklı.

    sen arabasında barış ve huzur içinde duran adama "orospu çocuğu emre belözoğlu" diye bağıracaksın ve sonunda emre egosundaki bir adamdan tepki görmeyeceksin öyle mi?

    lan salak.
    lan emre'yi dövdük diye tweet atan kolpacılar kraliçeleri!

    sen her akşam 4 bira içip, her gün bi paket sigara gömerken o 1.67'lik adam ağırlık çalışıyor, bench press basıyor. soğuk suda yüzüyor. profesyonel sporcu o salak adam. sen kolunu kaldırıp bir tane vurana kadar toynağını sikertir adamın. hele ki emre mizacında kavgacı cins bi adamsa karşındaki böyle gidersin göt altına.

    demek ki neymiş? emre zeytinburnu çocuğuymuş, maça giden 5-6 kişilik bir kolpacı grubunu yekten dağıtacak kadar kavga etmeyi biliyormuş.

    sözlükteki oh iyi olmuşçu tayfa. iyi olmuş mu?
  • gayet normaldir. eğer spor yapmıyorsa en baba kenar mahalle delikanlısı iki dakikada pert olur herhangi bir futbolcu karşısında. hele ki emre lavugu az biraz boks dersi almıştır tahminen. herif iyi kurtarmış.
  • (bkz: saha dışındaki emre belözoğlu)

    saha dışında derken, saha dışındaki ve feribot dışındaki emre belözoğlu yani
hesabın var mı? giriş yap